Ciao

Nu ska jag rulla min TUNGA resväska ner till moster och kusin sen åker vi förbi fanny och sedan till flygplatsen. Woho vad kul vi ska ha, jag har väntat på det hära så sjukt länge men nu äre dags. Heydå vänner, vi hörs igen om 2 veckor då vi e brownies hehe.


kommer sakna mina beebooos! <3

IDAG ÅKER VI!

Godmorgon!
Åh jag kan inte sova är sjukt nojjig haha, men kul ska det bli för idag åker vi. Men en sak som är det värsta, jag hatar o flyga det är helt knas. Just då man ska checka in och grejer, det är då jag blir fett nervös. Men jajaj det kommer nog gå bra eller!? Jag har iallfall packat klart allting & snart ska jag strax lägga in filmer o lite ny musik i min bebis hehe.


Imorgonbitti när vi vaknar kommer vi springa här & tralalalaaa

2

Godmiddag!
Nu lyser solen ute men det är ändå lite grått sådär. Idag är jag suuuper glad haha har packat lite smått osådära sen imorgon så har jag tid för att göra naglarna, exciting oho. Ska strax hoppa in i duschen men först ska jag slå en plingt till emma.


Jeans denim


Åh jag vill ha ett par riktigt snygga slita jeans shorts!
Bilderna kommer från http://www.mysigt.devote.se/

3

Godmorgon!
Gick och la mig halv 4 inatt förstår inte att jag kunde vakna så tidigt imorse haha. Men det brukar vara så när morbror kommer på besök och springer in genom dörren. Vi har precis kommit från coop och handlat lite saker, snart ska vi äta. Har även fixat klart allt tills vi åker (nästan) har iallfall köpt nya badlakan och resväska och grejer. Sen har jag fått en fet fickpeng med mig också, fan vad greeeat! Nä ska sluta tjata om den dära resan förlåt haha.

Idag är det iallfall söndag och jag är på blogghumör hohoho vad ovanligt, kanske ska börja satsa som fanny? haha. Ikväll blir det nog att träffa henne och några, vi får se vad vi hittar på. Sen imorgon ska jag kanske jobba? Även fast jag verkligen inte vill har ju massa att fixa, som bla göra nya naglar (fransk manikyr) om det finns tid nu när jag är ute så sent hehe. Hur är det med er annars? har ni ett bra sommarlov? Nu ska jag skila, vi kanske hörs senare.... pusspuss



Jag ääääälskar sommarn & sommarlovet även om det är sämsta vädret just nu!

4


Det kommer bli UNDERBART!

corazón




hey bebooos jag saknar er! Vill tillbaka till skolan för att få skratta så som jag gör med er hahaha.
Bästa livet säger jag. Har massaaaa roliga videor som jag vill visa men vet inte hur man laddar upp dom haha. Synd där!

bbarty



MEN BEBOOOOS ÄR HEMMA! Så ikväll taggar vi utgång, jag är ggglad. (även fast jag ska till tandläkarn kl tio  imorn & jobba 16-21) LEV LIVET VÄNNER!

Change me

Åh vilken jobbig dag det har varit. Inte nog med att det har regnat ute precis hela dagen &likaså har det ur mina ögon... & det jobbiga är att jag inte ens vet varför men allt känns så borta, jag är helt borta allt är borta. Visst alla har väl jobbiga dagar osådära men utan att ens veta varför? Det är ju sommarlov jag borde vara glad och bara ta det skönt och så åker vi ju snart. Precis som mamma säger, du ska inte må dåligt du som har det så skönt. Ja visst det är sant men jag vet ju inte ens varför jag känner så här & vad är det jag känner? Jag kan ju inte vara glad när jag är ledsen och bara vill ligga o kolla upp i taket.

Nu vart ni säkert irreterade över mitt dryga inlägg, jag brukar inte skriva sånthär men nu kände jag bara för det. Sen imorse var jag bara arg över en skitsak, men det är borta nu så då är det surainlägget det också. Jagvet orden är - trött på livet! för en stund kanske?.............          Tror d e e s å tyvärr! Nej nu ska jag snart hoppa ner i soffan med min gosiga mamma (som verkligen är den bästa i världen för mig) och kolla på The.Haunting.In.Connecticut.

Bjuder iallfall till på en smilebild för eran skull. Hoppas ni e glada och mår bra!


The best!


Bääästa som finns, låtar med akon! (vet har sagt det förut men säger de igen hehe)
Föresten någon som vet om han kommer till sverige nån gång? :D


Day and Night


http://www.youtube.com/watch?v=WSWrepLjTKc&feature=fvst - Vaa najs låten e åhå!
Ville bara säga att jag älskar fanny fett med mycket & att livet rullar på woheee.

15 days. Vilar ut denna vecka & nästa vecka jobbar jag på HELA veckan mindre kul men det klarar jag väl!? Iallfall senså drar vi SHALALA. Sen kommer jag sakna malin massa också för nu åker hon till danmark hela veckan ut + att jag saknar emma också, var håller du hus?

Hoppas ni har ett superbra & asbra sommarlov mina vänner!

RSS 2.0