31/12

Nu har jag och mamma precis kollat klart på filmen som gick på tv4film och snart ska jag hoppa ner i sängen för lite sömn. Imorgon jobbar jag från tio till tre så det gäller att jag är pigg på nyårsafton hehe. Senare blir det mys och mat med min fina Mathilda och sedan kör vi på uuuutgång! Kvällen kommer bli riktigt bra tror jag, det brukar den alltid bli med min lilla partypinga haha. Fick hem min klänning idag också, var något orolig att den inte skulle hinna komma, men det gjorde den! Dock vet jag inte om det blir den imorgon eller ej men det får vi väl se, visar er imorgon om ni vill!





Bjuder på tre bilder ifrån julafton då vi var hemma hos min moster i odensbacken. Jag måste nog ha världens vackraste mamma och även den mest snällaste, enligt mig. Vi hade också våran egna lille nisse bebis, åh vad jag älskar henne!


21:38

Nu har jag duschat, städat mitt rum och fikat med mina gosia vänner! Mamma håller just nu på och gör matlåda till mig som jag ska ha till jobbet imorgon, åh det är nog det ända jobbiga kvällen innan. Att göra matlåda och ha med sig till dagen efter varje dag... Ska snart lägga mig och kolla några DH avsnitt och sedan försöka att somna så jag kommer upp imorgon. Så tröööött, godnatt!


Kebabtallrik och DH

Godmorgon på er!
Nu har jag och bella precis tryckt i oss kebabtallrik/pizza och kollat på massor av DH avsnitt. Jag tröttnar aldrig på den serien, nästan lika bra som OC hehe. Idag ska vi bara sega och tjocka oss med gosaker, blir nog en tripp till coop senare idag. Ska även försöka att städa mitt rum och få iordning min garderob. Imorgon börjar jag jobba fram till nyår sen är jag ledig i några dagar, så skönt!!


18/12

Här är några pics ifrån förra helgen då jag och Emma var ute och firande Natta som fyllde 19 år. Dock blev firandet på krogen och inte innan eftersom det blev övertid på jobbet. Fan vad grymma ni är girls, kvällen var galen haha! Måste också säga att jag har nog ÖREBROS snyggaste kompis, loook! ps. (skojbilder)







Måndag

Hallå vänner! Imorse vaknade jag brevid min underbara kärlek, vi tog det lugnt åt mat och kollade tv. Alltså så hade vi det riktigt skönt bara! Senare så åkte jag upp till stan och träffa mina saknade flickor. Vi tog en fika inne på soleo och kikade i affärer. Jag måste bara säga att jag h a t a r mellandags rean, det är så sjukt mycket folk överallt och så är det bara onödiga o fula saker som finns att köpa. Dock beror det väl också på vilken affär man är i, men jag hittar aldrig någonting och det suger ju haha. Men en fin tröja från bikbok hitta jag och lite smycken!









Ringen kommer ifrån stylebytyra, örhängerna från lindex och halsbandet (hårbandet?) hennes& mau

Christmas

Åh jag är verkligen helt slut nu efter veckans jobb. Men idag har nog varit den roligaste och mest gjorda dagen. Har varit kund efter kund efter kund osv. hela tiden och det gillar jag starkt hehe. Jag måste nog också ha världens gulligaste chef, fick ett presentkort på MQ utav henne, hur söt? Och så blev den en liten mysig fika också!

Runt halv fem fick jag sluta och springa till bussen då jag mötte mamma på stan för att inhandla julklappar, min mamma är ju faktiskt rätt så go hon också måste jag säga. Nu ska jag slå in alla klappar och sedan äta mat med mamsen. Imorgonbitti kommer Teddy min morbror så då gäller det att vi båda e pigga för det är alltid han haha. Idag har även jag och min prins 14 månader ihop ♥


ICE BABY

Ojoj så längesen jag var inne här och skrev. Har varit ganska upptagen så har inte blivit något utav bloggen den senaste tiden. Jobbar ju nästan varje dag så jag hinner knappt så mycket på dagarna, är dock ledig en dag i veckan men det är den ända och helgerna också såklart. Men då brukar det oftast bli utgång eller mys med vännerna eller också min pojke.

Ikväll ska jag träffa mina fina vänner i hovsta vilket var sjukt längesen känns det som. Imorgon blir det utgång med andra fina vänner. Vi ska fira en kompis så det blir nog en remix på både frimis och strömpis wihoo!

PIMP MY IPHONE




Skal och ficka från jbutiken.se

MATSUMOTO


Åh jag blir så sur för jag vet inte hur länge jag har försökt att få tag på dessa skor nu alltså. Ångrar verkligen att jag inte klickade hem dem då dem fanns i min strl och i grå då dem kom in för första gången. För någon vecka sedan så såg jag att dem fanns inne igen i strl 37 och jag skyndade mig och lägga dem i "shoppingbagen" för att sedan klicka hem dem. Sedan fick jag ett bekräftelsemejl om att dem skulle komma inom två arbetsdagar. YES, om jag blev glad haha! Efter några dagar fick jag till och med ett sms att mitt paket hade levererats ut till posten så jag åkte till coop för att hämta ut det, fanns det? Nej. Senare någon dag så fick jag ett mejl om att mitt paket inte skulle komma för att dem hade räknat fel på lagret. Kan ni tänka er hur sur jag blev? Jag har suttit och verkligen krigat för att få dem. Så vet ni vad jag gjorde? Jag skrev ett fetlångt mejl och fråga hur det kunde hända osv osv haha. Fick något bra svar tillbaka? Nej.. "Ha en trevlig kväll Emelie Bäcker" Jomen tack detsamma typ.

Min man har precis åkt hem efter ha legat och myst med mig sen igårkväll. Nu ska jag ringa bella och fråga henne om vi ska äta lunch tillsammans. Hehe blir nog en varsin kebabtallrik om hon är på!

RSS 2.0