Sick girl

Dålig uppdatering den senaste veckan. Har bla haft praktik/jobbat hela veckan utom torsdag då jag var ledig. I onsdags vart det utgång med tjejerna rit z. Så har inte haft speciellt mycket tid över till datorn i överhuvud taget. Just nu ligger jag hemma och är sjuk, jag har gått på mig en fet förskylning som jag har legat med hela helgen tyvärr.. Så idag är jag hemma men hoppas på att bli frisk till på onsdag igen. Nu håller jag på och lagar mig en god frukost med ägg, varm nyponsoppa med grädde och rostat bröd. Annars vill jag vara i sanden i Grekland just nu med mamma åh vad underbart!


Mom

Igår hade jag och mamma mysfredag. Under dagen åkte vi och storhandlade massa mat och godis, senare på kvällen så lagade vi en fet middag hehe. Bakade cheescake gjorde vi också (okej hon gjorde..) och då var även shibby här och myste en stund med oss.




Potatis i ugn med oxfile, gräddsås med kantareller och sallad mums


From Crete




9 bilder från kreta











Här är några få bilder från kreta av dem alla ca 700 jag tog haha dock bara dagbilder eftersom min kamera på kvällen e sämst.. Jag måste nog haft den mysigaste semestern med min underbara mamma. Två veckor i solen, god mat och shopping. Finns nog ingen än min mam som jag har så mycket kärlek till som någon annan. Min bästa vän, mitt kött och blod samt en underbar mamma och lyssnare. Vi är otroligt tajta, klart vi kan bråka ibland men det är ingenting egenligen ♥

Im home

Nu är jag äntligen hemma från kreta eller jag kom ju hem för några dagar sedan. Har pussat på min pojke dem senaste dagarna och även myst med fina vänner. Ville bara tala om att jag var hemma dock lite seg med bloggen känner ingen större lust till den just nu. Strax kommer Lovisen hit från sitt dansläger som hon har varit på och jag elin niclas har bakat en blåbärspaj och te som vi tänkte överaska henne med hähä. Nu kommer hon väl närsom så lateroo!


RSS 2.0