Första advent JULMYS






Mamma har bakat lussebullar och tänt första advent ljuset. Nu är julen här och jag kan fortfarande inte förstå det. Ikväll ska jag bara mysa med mamma och imorgon börjar en ny vecka med jobb framför mig!

FREDAGEN


Muha* Igår körde vi utgång till frimis och innan det hade vi förfest på Emmas rum. Kvällen var galet rolig och rätt lyckad faktiskt. Vi avslutade sedan kvällen i Emmas dubbelsäng med massa skratt och pommes här och var. Haha! Tack tjejer, ni är bäst!

Söndag

Åh vilken bra helg jag har haft! I fredags blev det ugtång till frimis med riktigt roligt folk. Goda drinkar körde vi rätt många av haha, men det är så det ska vara tycker jag. Igår (lördag) spenderade jag hela dagen med min fina vän Emma på stan, inhandlade lite nytt. Sen åkte vi hem till mig och forsatte skratta och tjocka oss som vanligt hehe. Men vad fan gick snett egentligen(?) Efter att vi hade bestämt att vi skulle ta bussen hem så köpte vi en varsin Chai latte på Espresso House. Efter den så spårade vi seriöst ur haha, jag tror aldrig jag har skrattat så mycket den senaste tiden som jag gjorde igår efter den. Visst, det låter inge kul när jag berättar så här, men fyfan vad vi skratta haha! Ni vet när man får ont i hela magen och kindbenen blir stela för att man har skrattat så mycket? Vi klickade iallfall en del bilder igår också, men eftersom det var med Emmas kamera så får ni kanske se bilderna senare idag när jag har fått dem av henne. Så länge bjuder jag på ett egopic från i fredags. Nu ska jag hoppa in i duschen och runt tre ska jag hem till min moster som ska ha ljusparty!


Fredag 19/11

Har legat hemma sjuk nu i nästan två veckor men nu börjar jag bli frisk igen. Kom precis hem från att ha varit och handlat massa god mat med min fina mamma och moster. Hämtade även ut två packet på vägen hem som har legat och väntat på mig hehe. Något som får mig glad och må bra just nu är mina underbara vänner, min älskade mamma och shopping! Hehe får man säga så, att shopping får en och må bra? Jaja, mina vänner och min mamma är iallfall det bästa genom allt.

Igår fyllde även Jessica 18 år så ikväll ska vi alla tjejer fira henne, det ska bli riktigt kul faktiskt för jag har inte träffat dem alla på hur lång tid som helst. Nu ska jag hjälpa mamma och plocka in maten och sedan mysa lite med henne innan jag börjar göra mig iordning för att sedan rulla till emma!





Onsdag 11/10

Såhär ser det ut hemma hos mig just nu och jag gillar det inte speciellt mycket. Självklart är det jätte mysigt och fint men det är ju så kallt. Idag ligger jag hemma i min säng med förskylning dock är det tråkigt och inte skönt någontstans. Jag har så ont i min hals att jag bara vill strypa mig själv typ.. Jag som ville gå och jobba/praktisera hela veckan. Ärligt så gillar jag det mer och mer för varje dag. Jag börjar bli fett grym på mitt yrke he he. Får man säga så(?) Nu ska jag göra mig lite frukost med te och lägga mig framför DH! HUGS
 


RSS 2.0