27/6

Hejsan vänner!
Jag tror jag har fått solsting eller något liknande för just nu sitter jag här och kokar och samtidigt fryser ihjäl. Men färgen är på g eftersom jag har legat ute nu hela dagarna varje dag haha.

Idag kom mina saknade systrar zeaiter hit och grillade med mig och mamma, mysigt joväst! Vi har även pratat om utomlandsresan vi ska göra wehoooooooo. Tunisien eller egypten om ca 2 veckor eller något sådant. Fyfan vad skönt och fyfan vad kul vi kommer ha! JAG LÄNGTAR TJEJER :D ♥

Solmys med belala på förmiddagen



Haha(?) Mamma och zena... Aaa jagvetinte sjukmyra på annan myra eller?





Mysig dag på stan

Kom precis hem från min fina skogsvandring från coop (tusen smileys). Jag tänkte vara lite smidig och hoppa av när jag ändå var i närheten för att hämta mitt paket som tar sisådär 5 min.. När jag skyndar mig tillbaka till busshållsplatsen så kommer bussen om en timme (exakt) alltså lär jag ha missat den som gick precis? Så jag bestämmer mig för att vara duktig och vandra hem. I väskan har jag kanske 3 kg(?) dricka och i den andra handen har jag paketet med skorna och mobilen. Efter två minuter ångarar jag mig hårt att jag gick eftersom det var så jävla tungt och varmt. Självklart skulle det åka förbi kanske tjugo cyklister och tio bilar SAMT en kille med skate b a r a för att jag gick där ensam.

Annars så har min dag varit mysig. På förmiddagen låg jag ute och (sola), varje gång jag gick ut så försvann solen samtidigt som jag gick in så kom den tillbaka och så har vi hållt på. Tillslut tröttna jag och satt mig vid datorn. Andra halvan av dagen har jag myst med emelie och ida på stan. Kollat massa affärer och ätit på la baguette.

Nu ska jag ta en lååång dusch och göra mina fötter fina för imorgon är det midsommar weho. Grillning och mys med underbara vänner. Jag ska även baka en jordgubbstårta med maräng och massa gulligt. Snart kommer min pojke och myser med mig så nu måste jag sätta fart.



ps. Ida det här inlägget var för dig hehe puss


n e l l y . c o m s h o e s




Ut i solen!

Sol sol och sol, underbart väder joväst? Har legat ute halva dagen med bella och fanny, dödat oss med jordgubbar och stekt färgen är på g hehe. På fredag är det midsommar också weho! Natta vill ha med mig till västkusten, hur n i c e och kul skulle inte det vara? Men jag känner mig för seg och trött men ändå liksom. Hmm..

Hämtade ut ännu ett paket från hennes & mau förut också, det var mina kuddar och lite annat smått. Fick även hem ett paket från nelly idag också hähähä vad kan de vara? Visar senare för nu ska jag ut och mysa vidare med bella och LOOOOOVIS!


Måste bara säga att jag och min älskling har 8 månader idag.Tillsammans klarar vi allt och jag vet att vi kommer lyckas även om det har varit jobbigt den senaste tiden.. Men vi rullar mot det bättre nu och jag älskar dig över allt annat ♥

THINK ABOUT IT



Godmorgon :D
Hur jävla bra låt egentligen? Dålig update dem senaste dagarna men har inte gjort något speciellt så har inget roligt att skriva om. Igår träffa jag några av mina favorit tjejer på stan. Vi drog en fika på la baguette och gjorde staden i några timmar. Länge sen men lika mysigt som alltid. Nu ska jag göra mig lite frukost och sedan lägga mig ute i solen. Laterå homies

17/6

Vaknade upp vid min älskling imorse men lika snabbt som han vakna så drog han haha. Han skulle iväg till sitt jobb så jag fick forsätta sova ensam. Senare följde jag med mamma och köpte färg ute i mberg, vi tog även en snabbis in till elgiganten där jag fick med mig ett skal till min iphone n i c e. Max och annat gott fick jag med mig hem också hehe. Nu ska jag ut i solen igen och försöka få lite färg. Ikväll blir det tjockiskväll med mina hovstahomies, underbart!






Happy b-day my love

IDAG ÄRE INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MIN ÄLSKLINGS FÖDELSEDAG HIPP HIPP HURRA! ♥



Kom precis hem från älskling, firat honom med massa god mat och tårta. Äntligen 18 år woho haha så nu sitter han och hans homies på liquid och taggar till ritz eds eds krogen haha. Nej nu ska jag byta om och sedan röra mig mot elin och mysa vidare. Sen inväntar jag älskling (en full sådan antar jag hehe)


Grillmys







Grillning på g MYSIGT!


Hennes & mau






Kuddfodral, dom e gaaaalna
sjukt fina kuddarna kommer dock i nästa paket!


Lördag 12 juni

Sitter just nu och kollar på mr beans semester som går på kanal 6 tillsammans med mamma med lite tända ljus och massa tjockt. Ett super bra slut på en super bra tycker jag. Älskling åkte för en stund sedan, vi har hjälpt mamma att måla brädor och så har vi grillat också. MYSIGT!

Hämtade ett paket från hennes och mau förut också som jag tänkte visa lite senare, men nu ska jag forsätta kolla på filmen!



2




kisskiss

Hallo!
Jag myser vidare med livet, det är sommar och det är så jävla nice just nu. De senaste dagarna har jag spenderat med fina vänner och en fin pojke. Jag kan fortfarande inte förstå att studenten är över, jag saknar den dagen varje dag. Jag lovar er bilder senare någon dag jag orkar lägga upp dem alla, har tusen stycken haha. Ikväll forsätter vi med partylivet tillsammans med natta ids ids. Nu ska jag forsätta med städningen sedan väntar duschen och sen rullar jag mot natta och börjar kvällen där. LATER HOMIES! LIVE LIFE LOVE LIFE


STUDENTEN 2010


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!!

Jag lever haha. Dem senaste dagarna har varit så jävla bra så jag har inte ens rört datorn. Igår var det studenten och DET GÅR INTE ENS O BESKRIVA, nästan. Det var så sjukt jävla bäst, känslan var undebar! Nu ska jag mysa vidare ute i solen och kika vidare på alla bilder från igår. PUSS VI HÖRS EN ANNAN DAG


RSS 2.0