Måndag 28 Februari

Hello babes!

Hur mår ni? Själv mår jag jätte bra! Har haft fullt upp hela helgen därutav den dåliga uppdateringen. I fredags blev det iallfall utgång men innan det så firade vi alla Johannes som blev 18 år! En riktigt lyckad kväll med tacos, tårta, bål och utgång blev det. Jag och Emma körde på strömpis vilket var riktigt längesedan vi gjorde eftersom vi oftast brukar gå till frimis. Resten av helgen har jag bara spenderat med älskling, Johannes och Elin. Mest tagit det lugnt och skrattat åt allt och inget. Här är lite bilder ifrån i fredags!






25 Februari

Hello babes!

Förlåt för dålig uppdatering från igår men jag spenderade som sagt min dag tillsammans med Emma på stan. Efter stan åkte vi hem till mig och myste framför film och låg och skratta som vanligt. Runt halv tre somnade vi helt döda i sängen. Vi har nyss ätit frukost i sängen framför BIG B på datorn. Vi håller just nu på och göra oss iordning för att ta ännu en tur på stan. Ikväll blir det utgång! Nu måste vi skynda oss lite så vi hinner med det vi ska göra idag. Hörs senare puss!



Hallå där!

-20 GRADER är det här i Örebro och ingen sol lyser. Jag förstår inte hur det kan vara så jävla kallt ute, jag som ville ha vår nu NU! Åh jag är så trött på snön nu att jag bara nästan bara vill sätta mig och gråta. Det är ju nästan för kallt för att ens orka leva. Klagotjejen är på topp! Nej inte alls. Trött på det sjukt tråkiga vädret bara.. Våren och sommaren kommer väl när den kommer, vilket känns som aldrig just nu.

Snart kommer min moster hit för lite mys och fika med mig och mamma. Lite senare tar jag en tur upp till stan i det kalla vädret och möter upp Emma för ännu en fika.


Spakväll

Just nu sitter jag och Bella här stela med ansiktsmask i hela ansiktet. Vi har haft en liten spakväll med hårinpackning, nagelmålning, ögonbrynsplockning och sånt där som bara är ett måste ibland för oss tjejer. Vi sitter här och försöker skratta så gott som det går åt alla söta bilder vi klickat på oss men eftersom vi är så stela så går det knappt haha. Nu ska vi mysa vidare och njuta av ledigheten!  Godnatt ♥



Shoes

Har glömt att visa er dessa skor som jag köpte för ett tag sedan. 399:- kosta dem och kommer ifrån Skopunkten! När folk började med dessa så var det ett stort BIG NO för mig men nu är dem faktiskt helt ok. Piffar upp en enkel vardagsoutfit eftersom de har lite klack!



Spring inspiration

Den här outfiten vill jag bära i vår! Det är någonting med skorna som jag dör för men jag vet inte riktigt vad. Remmarna och spännet kanske? Jag älskar iallfall den bruna färgen på dem och samma sak med tröjan. Brun och ljust är vår för mig!

Klackarna kommer ifrån nelly.com tröjan och dem svarta jeansen gina T örhänge jfr.se och Rayban


Halsduk med luva

Godmorgon där!

Idag skiner solen ute dock är det -16 grader så det är ju riktigt kallt. Det är iallfall sjukt skönt att få vara ledig i några dagar och hinna med det man har lust med. Just nu sitter jag bara och kikar runt lite på datorn och har allmänt tråkigt. Har inga planer alls för idag men det kanske också kan vara skönt?

Jag är på jakt efter en halsduk med luva men jag hittar det ingenstans. Vet att det fanns på lindex förut men det var ett tag sedan. Hur mysigt skulle det inte vara att ha en till skinnjackan och våren? En fin natur eller gräddvit vill jag ha!

My baby fish

Idag när vi var på stan så köpte jag lite nytt till min fisk här hemma. Han hade så tråkigt i skålen så jag tänkte att jag skulle piffa upp den lite woop haha! Men visst blev det gulligt och färglatt? Dem lila stenarna passar bra med min lila fondvägg. Egentligen skulle han stå på hyllan över sängen men det verkade lite riskabelt så han fick stå kvar på byrån istället. Stenarna kommer ifrån Entre!






Stan

Nu åker vi upp till stan en sväng! Ha en fin dag, pussar ♥



Forsätter kvällen med mer mys







Det blev tacomys hemma med några av mina underbara vänner och min gosunge. Vi hoppade stan helt och hållet, vädret var inte direkt det roligaste att gå ut i idag så det får bli en annan gång. Nu ligger min pojke i sängen och vi ska snart sätta på en film och ikväll 22 är det BIG B på tvn!

Babysitter day

Godmorgon!

Imorse vaknade jag upp med mina älsklingar på varsin sida av sängen. Vi har legat och skrattat och myst hela natten. Vi såg på mirrors2 inatt och fan vad äcklig den var. Dock somnade jag och Emelie efter halva filmen haha!

Idag är jag barnvakt åt min gulligaste busunge. Vi ska snart äta mat och sova middag hehe. Sedan kanske vi tar en tur upp på stan med barnvagnen och tar en fika tillsammans med Bella! Nej, nu kurrar våra magar. Hörs sen!




Två nytagna bilder

Tito El bambino


Almost a new room

Just nu håller jag och mamma på och möblerar och fixar om mitt rum. Sängen är flyttat och även byrån så nu ska en hylla över sängen upp och även hjärtat ifrån Entre. Jag älskar att städa, plocka och göra om för det blir ju så nytt och rent efteråt hehe. Är jag knäpp när jag säger så? Det tycker iallfall mina vänner haha! Här har ni lite på det jag inhandlade igår. Nu ska jag forsätta fixa!








Korg - indiska
Låda med hjärta - Entre
Blomma - Entre
Ljus & blommor - IKEA
Soptunna - ikea
Hjärta - Entre


Lördag 19 Feb

Nu åker jag och mamma iväg till stan och tar en fika. Längesen men mysigt! Sedan ska vi till ikea för att köpa lite grejor till mitt rum. Får se om jag hittar något fint! Ha en fin dag ♥




Chains



För några dagar sedan då jag och Emma var på marieberg så hittade vi dessa inne på Gina T. Dock tyckte jag inte att dem var lika nice som Emma gjorde men efter en stund så började jag tänka efter och det skulle ju kunna bli riktigt snyggt till våren och skinnjackan! 49:- st ligger dem på, nice price!

Smycketräd i silver

Jag sitter och letar efter ett smycketräd till alla mina ringar som bara ligger i en korg just nu, vilket är lite synd eftersom att de är så fina. Har letat i ungefär hela stan men hittar inget som jag vill ha. Har både ett träd och en hand här hemma men som är överfulla av smycken så jag letar efter ett litet mindre smycketräd/hand som då ska vara i silver. Om ni vet någonstans där det finns så får ni gärna ge mig förslag!


M






Ny sminkväska och läppenna ifrån Make Up Store. Pennan heter NUDE BEAUTY och kostar 135:- Sminkväskan gick på 245:-

Free

Godmorgon på er!

Filmen igår var så ggaalet bra! Helt klart värd att se på bio så jag tycker verkligen att ni ska gå och se den fort! Det var verkligen välbehövligt med en mysig biokväll med en fin vän, längesen jag ens var på bio. Under reklamen som gick så såg vi en film som kommer ut snart som heter Min låtsas fru som vi vill se. Typisk Mathilda och Emelie humor haha!

Skönt att vakna utvilad imorse och bara gå upp när man kände för det. Har suttit och haft en lång mysig morgon frukost med mamma och pratat om allt och inget. Vilket också var rätt längesen eftersom vi alltid jobbar olika. Nu ska jag försöka få iordning lite på mitt rum!

Burlesque

Kvart över nio har Mathilda bokat platser för filmen Burlesque som vi tänkte gå och se. Hört att den ska vara riktigt bra faktiskt. Äntligen får jag träffa min puma som jag har saknat så woop! Imorgon är jag ledig också oh så skönt. Blir nog en heldag på stan eller också en mysig hemma dag. Nu ska jag iallfall hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning!


15 Februari

Jag har haft fullt upp på jobbet dem senaste dagarna. Igår var det så sjukt sjukt mycket folk eftersom det var alla hjärtans dag. Det var folk i butiken ifrån klockan halv tre till nästan halv sju hela tiden. Tror aldrig jag har jobbat så snabbt och hårt som igår, trodde att det skulle vara något liknande som på nyår då jag också jobbade men det var ingenting iskillnad ifrån igår. Efter jobbet gick jag och älskling ut och åt mat på efesos!

Idag efter jobbet har jag bara myst med mamma eftersom jag inte hann med det igår. Hon hade lagat favorit maten tacos haha. Nu ska jag snart hoppa ner i sängen och hoppas att vakna upp imorgon med lite tröttare ansikte och sedan rulla mot jobbet. Efter det blir det bio mys med Mathilda! Vilken film vi ska se vet vi inte riktigt ännu men det visar sig imorgon. Så vi hörs då, godnatt!




Helgen

Dessa goa tjejer spendenderade jag min helg med! I fredags blev det mys hos bästa vän med en massa gott ifrån Maxi och hyrfilm (hole in one) som vi dock aldrig såg haha. Senare på kvällen kom Natta och det blev en uppesittar kväll nästan hela natten som bestod utav snack och en massa skratt. I lördags körde vi på en utgång till frimis, fan vilken grym helg jag hade med mina vänner!

Här har ni några egopics ifrån lördags!




Torsdag 10e Februari

Klev nyss innanför dörren efter att ha spenderat hela dagen på stan och marieberg med min absolut bästa Emma. Vi lunchade på Hellas och fyfan vad gott det är!! Tror ärligt talat att vi skulle kunna leva på det stället och deras mat. Fick iallfall med mig lite fina saker hem som jag kan visa er någon annan dag. På smink fronten är det nog färdigt shoppat för min del nu tror jag haha. Bara en sminkväska från Make up store som jag vill ha, den får följa med hem imorgon!



Kanebo

För någon dag sedan skulle jag hämta ut mitt paket som fanns på Coop forum. Men synd nog för mig så gick det inte eftersom det stod på mamma så jag fick åka hem igen. Hur onödigt efter att ha suttit på bussen fram för att hämta ett enda jävla paket? Som tur var hade jag Shibby med mig och en massa gott med hem sen.

Nu ligger iallfall sminket hemma hos mig och jag är så glad för det är så sjukt bra. Kanebo vet jag dock inte riktigt eftersom det är första gången jag testar det men jag har hört av andra och mina vänner att det ska vara grymt. Tom bättre än ID men jag vågade inte så långt så jag tog båda två. We will see!




Semlor

Anonym:
hej, vart har du köpt dina te/kaffe muggar ifrån?.
Svar: Hejsan! Ikea kommer de ifrån :)


Jag och mamma har precis tryckt i oss en varsin semla. Årets första men absolut inte den sista heller hehe. Annars så har jag legat och segat hela dagen, jag försöker bli av med min förskylning som fortfarande sitter kvar lite halft. Men imorgon blir det nog jobb och efter det staden med Emma. Wihaa jag längtar för vi ska kolla en sån jävla rolig sak så det finns inte!!


H&M





Åh jag är kär i bikinin ovan, trorsorna kommer om några veckor eftersom det var leveranstid på dem. Den ena ringen med en massa silver streck på kommer ifrån hennes & mau i stan. Jag gillar mer och mer hm ringar måste jag säga!

Pigg och glad

Godmorgon babes!

Idag vaknade jag på super bra humör och även riktigt utvilad ifrån sängen. Känns ju riktigt skönt! Idag blir det en heldag på stan och marieberg tillsammans med Emma. Lönen rullade ju in för några dagar sedan så nu är jag riktigt shoppingsugen haha! Annars hade jag en riktigt mysig och bra kväll med min bobo igår, as usual. Däckade sedan i sängen runt tolv för att jag var så sjukt trött och hade så ont i huvudet.

Fredag med Bella

Nu ska jag starta min fredags myskväll tillsammans med Bella som började sin mamma-vecka idag hehe. Vi har varit iväg till Coop och handlat en massa nyttigt (om man bortser från donutsen då haha) och så har jag även hämtat ut ett litet litet paket ifrån H&M men det visar jag er senare ikväll!

Nu ska vi mumsa med ett stort fruktfat med bla jordgubbar, kiwi, vattenmelon och apelsiner tillsammans med popcorn och saltade solrosfrön!

1 Februari

Just nu sitter jag med täcket runt om mig och fryser ihjäl. Även fast jag precis har hoppat ur badkaret med kokhett vatten, jag tror jag börjar bli sjuk. Eller jag är ju redan sjuk men det håller på och bli mycket värre. Min röst är så hes att jag knappt kan prata men det går. Hela dagen på jobbet har jag gått runt och hostat och det är ju väldigt kul när man tar emot kunder..

Nu ska jag trösta mig med att klicka hem ID och lite annat gott som jag har varit utan alldeles för länge nu. Finns också en parfym jag vill ha, hmm kanske jag ska klicka hem den också när jag ändå är igång. Sen ska jag nog krypa ner i sängen framför någon bra film! Take care

RSS 2.0