Frukost mys i sängen



Nu ska vi äta goda mackor med gurka på och sätta på Orphan på datorn. Dock en skräck/thriller film vilket Josue hatar hoho. Later babes nu ska vi starta filmen!

Min helg

Godmorgon!
Idag ligger jag hemma i sängen sjuk. Har ont i hela kroppen, huvudet och halsen tror jag är påväg in i en förskylning. Men som tur är har jag älskling som ligger här o myser med mig i sängen. Annars så har jag haft en riktigt bra helg som jag har spenderat med Emma. I fredags blev det som sagt utgång och vi lyckas alltid haha. I lördags segade vi mest hemma i sängen tillsammans med tacos choklad ostbågar coca cola vanilla sex and the city osv osv. En promenad i det fina vädret till Maxi och Max hann vi också med x2 haha! Tack min fina vän, du är så bra ♥




FRIDAY




Ikväll kör vi ALL IN på frimis! Nu ska jag gå och skåla med Emma som jag har förfest med haha. Ha en awesome fredagskväll mina vänner ♥


Favoriter




Finns att klicka hem ifrån nordicfeel.se! Lancome maskaran är verkligen grym

Fuck you man



Jag måste bara visa er denna snygga t-shirt jag och Emma inte kunde motstå idag. 100 lappen på mässan! Blir enkelt och snyggt till ett par blåa stuprörs jeans och en kofta eller också till slitna shorts i sommar!

Hindersmässan

Blev en heldag på stan med Emma och Bellos idag. En mysig hindersmässafton precis som förra året då jag och Emma mumsade sockervadd och klickade massa bilder men denna gång blev det munkar istället. Det är helt sjukt vad jag skrattar när jag är med dessa tjejer, tror hela Örebro lär ha hört oss idag. Iallfall halva stan ifrån ur och penn. Fyfan hahaha! Emma gjorde verkligen roligaste grejen och jag & Bella verkligen dog av garv. Synd att man inte hade kameran uppe och av misstag spelat in det.

Det suger att vi ses så sällan som vi gör, alla tjejerna! Men det blir ju lätt så nu när vi tagit studenten och alla jobbar osv. Men mina år i gymnasiet lär ha varit dem bästa åren, och jag tror fan ingen knäcker dem. Varje dag var som i en komedifilm. Jag saknar det såå mycket!

Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla Paranormal Activity 2 med mamma eftersom Josue inte vågade se den med mig igår trots att vi såg ettan på bio haha!
 




Måndag 24/1



I soffan framför tvn tillbringade jag den mesta tiden av min helg tillsammans med mamma. Vi satt bara och åt en massa gott och kolla på en hel del filmer. Såå mysigt! I fredags vart det utgång med Mathilda och Ida till strömpis. Till en början var det lite segt och jag funderade på och tagga hem men sen rullade tiden på och kvällen vart riktigt värd! Thanks girls. I går (söndag) kom min älskling och bella hit, vi forsatte med mysandet med fika och en massa snack.

Ny vecka och jag är tillbaka på mitt underbara jobb. Det är riktigt bra där och jag älskar det haha! På onsdag kommer Petter till Ritz, perfekt eftersom jag är ledig på torsdag hoho. Jag börjar älska livet!!

Nu ska jag som vanligt hoppa in i duschen, laga tacos och spendera lite tid med min granne bella! Bloggen är riktigt segt men vad ska jag göra? Hinner ju inte haha too bad.


00:44

Hejsan på er!

Eftersom jag var ledig idag (torsdag) så blev det en heldag på stan med Emma. Bakad potatis inne på Levi´s coffeeroom blev det också. Glömde tyvärr  kameran hemma så inga bilder klickades. När jag kom hem så kom Malin hit och myste med mig. Hon fick ju körkort för inte så längesen så vi tog en runda till coop och köpte oss lite gott. Sen har vi bara suttit och snackat lite skit och suttit framför tvn. Nu har jag duschat och ska snart ner i sängen och sova för imorgon (idag?) jobbar jag sen är det HELG!


What's my name

Jag är så jävla trött i kroppen, huvudet och allt. Man blir verkligen sliten av att jobba så jag förstår inte nu hur jag kunde klaga på skolan så mycket förut. Dock skulle jag aldrig vilja gå tillbaka till skolan nu haha. Bloggen är också sjukt seg nu eftersom jag knappt hinner något om dagarna. Jagvet inte hur längesen det var jag var uppe på stan och inlhandla något nytt. Tur att internetshopping finns då! Måste ju visa er min nya enaxlade klänning i spets från Nelly någon dag. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla ett nytt avsnitt av DH. HUGS


17/1

Efter jobbet har jag och mamma legat framför tvn med en massa gott och bara kollat film efter film. Bara en massa skräck/thriller filmer så nu sitter jag här vid datorn och psykar mitt huvud med allt läskigt som finns haha. Min mamma måste nog vara den mest underbaraste på denna jord. Att en mamma kan betyda så mycket för en att man skulle kunna ge sitt liv. Jag skulle ge allt för henne, min fina mamma!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan måste jag sova för imorgon ska jag jobba igen och inte försova mig som imorse.. Godnatt ♥


Söndag

Jag känner att jag verkligen skulle behöva fixa till utsidan på bloggen. Den är verkligen för tråkig! Jag får ta och sätta mig med det någon dag, men det tar ju såån tid alltså och inte är det speciellt kul heller.. Nu har jag och älskling ätit tacopaj och kollat på Solsidan. Haha så jävla bra är det! Imorgon är det ännu en vecka med jobb, men jag klagar inte för jag gillar det. Nu ska jag krypa ner i soffan med älskling och kolla på filmen på går på femman. Ha en fin söndags kväll ♥

Me like



Klickade precis hem dessa två ifrån www.Nordicfeel.se Har haft dem båda förut och de är riktigt grymma! Den ena är från Lancome och den andra Christian Dior. Gick på runt 400 kr vilket är riktigt bra tycker jag!


LAST NIGHT









10:35

Godmorgon!
Inatt har jag sovit så himla bra tillskillnad ifrån dem andra dagarna den här veckan. Nog för att jag har somnat så sent och inte kunnat sova alls. Men igår somnade jag också i min älsklings famn med Shutter island på datorn. Nu har han precis gått till bussen och jag är sitter här och funderar på om jag ska sätta på en film och försöka somna om igen. Är ledig idag så det är riktigt jävla skönt!

Senare idag ska jag upp på stan och möta min lilla Emelie då hon har slutat skolan. Vi ska kika i affärer och även ta en fika. Men idag är det heller ingen vanlig dag för det är Zenas födelsedag HIPP HIPP HURRA ÄLSKLING 20 år! Hoppas du får den finaste och underbaraste dagen på detta år. På fredag firar vi dig stooort! ♥

Bilderna ifrån Emilys b-day











2012

Nu har jag och mamma ätit en jätte god lunch, bakad potatis med kyckling, champisar och sallad. Nu ska vi lägga oss framför filmen 2012 med en sandwich och såklart godis skålen. Blir en mysig och lugn dag med min fina mami för imorgon är det en ny vecka och jag börjar jobba igen. Funderar också på om jag ska röra mig till gymmet denna vecka, hmm Emma? Haha!



Honey, när ska du komma till Sverige?


ANSWERS

Godmorgon på er!
Det blev rätt sent igår hos emelie, jag tror jag rörde mig därifrån runt klockan tre och somnade vid halv fyra framför DH. Så vad gööör jag uppe nu!? Jag förstår inte hur jag inte kan sova länge på dagarna när jag varit uppe så sent kvällen innan, det är ju för skönt men det går bara inte. Nu ska jag äta frukost och kolla mina tre och sista avsnitt som jag har kvar av desperate housewives av säsong 7 buhu!


Jätte fin blogg! undrar bara, vad andvänder du för kamera? För alla bilerna blir ju grymt snygga!!
Kram
Åh tack så mycket! Jag använder just nu Canon IXUS 105 som jag fick i julklapp. Tidigare hade jag också en Canon dock vet jag inte riktigt vad den heter men den var också rätt bra! Men Canon ska vara bra och jag är jätte nöjd med min så satsa på en sådan om du nu är ute efter en kamera :) Kram!


vart är skorna köpta, hm eller? :)
Aa dem är ifån h&m :)


22:06

Nu har jag och mamma lagat och ätit tacos även tittat på Lets dance. Nu sitter jag med min fina vän Emelie här och vi ska snart röra oss till henne för ännu en kväll med xbox och en massa tjockt med dem andra tjejorna! Hoppas ni får en mysig kväll, ta hand om varandra!




Blowing me kisses

Jag måste bara börja med att säga att onsdagen var så jävla GRYM! Helt klart den roligaste kvällen på riktigt länge. Det blev förfest för våran Emily i en lokal i mellringe där det bjöds på massa god mat och den underbaraste tårtan som verkligen var Emily. Dunkandes musik och lapdances blev det också haha! Runt elva åkte vi mot ritz och forsatte kvällen med shots och idolerna ifrån idol hahaha! Vid halv tre kom jag till min bebis bella som jag sov hos i stan. Tack alla fina som gjorde kvällen så bra och speciellt du EMILY och grattis ännu en gång hjärtat! ♥

Vi tog sjukt mycket bilder den kvällen som jag tänkte lägga upp senare men så länge så får ni en bild som vi klickade inne på ritz hahaha!

b u s

Nu är jag hemma och har precis duschat och smörjt in mig i brun utan sol. På bilden nedan ser ni den jag använder, och jag rekomenderar den verkligen. Det måste vara den bästa jag har testat av alla b u s faktiskt. Man blir brun nästan på en gång efter man har smörjt sig, så spring till Åhlens där den finns att köpa! Imorgon jobbar jag igen till klockan fem sedan blir det födelsedagsfirande för våran fina Emily som har fyllt 20 år och sen vidare till RITZ. Nu ska jag kolla några DH avsnitt och äta lite innan det är dags för mig att sova!


3 Januari

Hallo babes!
Hur mår ni? Själv så mår jag super bra faktiskt. Har haft en mysig heldag med min älskling, vi har lagat wook med nudlar och haft film-maraton. Igår myste vi framför tvn med Good luck chuck och ostbågar i knät, sedan gick vi ut och smällde smällare haha! Jag ska strax hoppa in i duschen och sen röra mig mot emelie och ha xbox kväll med henne och hennes family.


I'M ready for ya



I'm ready for ya
kill 'em all, switch it up, put it on, zip it up
let my perfume, soak in in your sweater
U say you'll be here soon, sooner the better
no option for her, you sayin' no,
I run this game, just play your role
follow my lead, whatchu waitin' fo
thought it over and decided tonight is the night


2 Januari 2011

Godmorgon på er babes och gott nytt år!
Min nyårafton var så sjukt bra! Först blev det jobb som sagt till tre/fyra och när jag kom hem hade mamma lagat  middag och dukat fram jätte mysigt. Senare så åkte jag med alla mina tio väskor (ha ha) till min kusins lägenhet mitt i stan som jag fick låna. Efter en halvtimme kom Mathilda och vi sprang till Ica för att köpa tjockis grejor men dock var det stängt när vi kom dit så vi sprang till en kiosk som var öppen. Sen åt vi sub's och drack cider efter cider och vodka med pigelin hahaha! Runt elva rörde vi oss till Satin där vi firade in det nya året och tolvslagspussen fick jag såklart av min Mathildäää he he. När klockan var runt tre så taggade vi hemåt och efter alla shots som vi dragit i oss så mådde vi som vi förtjänade, alltså så jävla bääääst!! Haha! Senare mötte vi upp älskling på stan då jag och mathilda tagit på oss converse och fick då för oss att vi skulle springa/glida till Max och köpa mat. Fyfan vad vi skrattade på dit och hemvägen men hemvägen måste nog ha varit den roligaste. Vi springer för att komma hem så vi kan få äta och vad händer? Jo Mathilda slår världens vurpa och ramlar på rumpan och jag dör av garv samtidigt som hon drar ner mig. Hahahaha åh det var helt sjukt kul. När vi var tillbaka i lägenheten och hade ätit så var klockan runt fem tror jag och vi bestämde oss då för att gå och sova efter att ha suttit och yrat om att spela xbox eller dra på efterfest, sova blev det! Tack alla underbara som gjorde min nyårsafton så jävla great ♥









New year pics how cute? För sööta är vi när vi poeserar i spegeln hahaha!

RSS 2.0