4

Jag har haft en riktig toppen helg. Fredag/söndag utgång och i lördags åkte jag och myste med mina saknade systrar zeaiter och bellisen. Varför känns det som att det är söndag idag? Tiden har gått sjukt fort idag är det redan måndag, bara 4 dagar kvar nu!

Nu har jag och bella beställt kebabtallrik så nu ska vi mysa framför tvn. Så länge visar jag er lite nytt som jag köpt i veckan,









O U T



REPRIS! Nu rullar jag mot natta, haha idag köööööör vi igen! Ha en bra kväll dåårå ♥

yesterday was N I C E

Poff! Kvällen igår var AS bra tillsammans med natta och karro. Beach party på frimis och självklart drog vi dit, det var sjukt mycket folk men annars var det skön musik osv. Efterfest hemma hos natta med massa folk, haha eller ska vi kalla den något annat? BRA var den iallfall.

Nu ska jag ta en låååååång dusch och sova sisådär nån timme eftersom jag kom hem imorse, alltså inte mycket sömn alls. Sedan ska jag bara mysa lördagskvällen. Later då homies!


GRATTIS ÄLSKLING!

Idag fyller min älskade bästa vän IZABELLA HEDBERG hela 17 år, GRATTIS! Bara ett år kvar tills du är 18 år och då kan jag inte längre kalla dig liten hehe. Hoppas du haft en underbar dag och att du vet att jag älskar dig ♥

Nu ska jag snart bege mig mot natta det blir utgång ikväll. IDS IDS! Ha en bra kväll vänner, och TA hand om varandra kisses.


I wanna be a billionaire so fucking bad



I wanna be a billionaire so fucking bad
Buy all of the things i never had
Uh, i wanna be on the cover of Forbes magazine
Smiling next to Oprah and the Queen


14:14



Nu rullar jag upp till stan, med mig själv haha. Ändrade planer sisådär (tio) gånger om hehe. Ska fixa lite småsaker även möta mathilda och jouline för att hämta våra biljetter till S.A.T.C som vi ska se på tisdag. Idag använder jag min jeansjacka för första gången i år, den kommer ifrån ginaT. Annars så får ni ha en bra dag vänner!

27 MAJ

Godmorgon!
Jag är helt död känns det som, jag har gått och blivit förskyld, min näsa rinner och mina öron gör så jävla ont. Varför just nu? Varför just denna vecka? Oho. Ska försöka ligga hemma och vila så mycket som det bara går för nu är det bara ca en vecka kvar woho.

Saknar min bebis också, nu när hon har veckan hos pappa inne i stan, det blir ju så tomt här då. Men imorgon kommer hon till hovsta igen och då är det även hennes födelsedag!

M.U.M.S

 
Sitter och tittar runt lite, letar efter ett par skor till studenten men så hitta jag dessa. HUR NICE? Letar dock efter ett par i beige men jag tänker krogen med något nice upptill liksom ids ids haha! Dessa kommer iallfall från (www.chique.se)

26/5

Dagen igår var u n d e r b a r om man bortser från att det regnade.. Men annars så var kvällen så jävla bra, jag måste nog ha världens roligaste och bästa hvöv tjejer (av dem som var med igår). Det började på stora hotellet där vi "minglade" runt och alla var jätte fina. Senare var det trerättersmiddag, mysigt. Kvällen avslutades på strömpis med dans och massa goda drinkar. UNDERBART! Jag älskar er tjejer, tack för kvällen.






Eftersom emma har kameran med alla bilder så får jag bjuda på tre mobil bilder så länge

Promnight

Nu ska vi snart rulla in till stan mot slottet i det (underbara vädret) hehe. Emma älskling är här, vi har precis sminkat och fixat håret. Innan vi rör oss så ska vi äta jorgubbspaj med grädde och glass tillsammans mamma.

Wohooo vi är så fina i våra klänningar, fan tjejer vad bra vi är!


Mys with my babyboo!





Nu tar jag en paus.. Bella kom hit för ca en timme sen och under tiden så rullade vi till coop och köpte massa massa tjock till ikväll/natt. Vi ska plugga till imorgon hade vi tänkt haha, så vi har laddat upp med energi och bus. Nu ska vi "grilla" via ugnen eftersom vi glömde köpa engångsgrill hahaha!

Mina senaste dagar i bilder..











Ni får mina senaste dagar i bilder. Förutom att jag har varit med mina vänner så har jag pluggat så sjukt jävla mycket. Lika så forsätter jag, alltså inget bloggande. Min helg består bara av plugg och min underbara izabella hedberg! ♥


My wonderful dress

Kom in för en stund sedan. Har varit ute och myst med mina vänner tillsammans med pipan hehe. Åååh känner ni att sommaren äntligen är här? Så jävla underbart! Något som är lika underbart är att jag har hittat min balklänning. Om en vecka är det bal, då står vi utanför slottet med våra fina klänningar tjejer! Jag längtar






SOMOS LOCAS

Just nu sitter jag ute i solen med mina fina vänner bella och emelie. Vi har tagit ut plugget på en filt med en påse maränger mysigt. Jag måste nog ha världens gosigaste vänner oh! Nu blir det en god middag med dessa o min fina mami sedan back to business bitches!

'


HAHAHA!!! Gullig bella visst?

YESTERDAY WAS AWESOME

Godmorgon
Helt död efter igår i både fötter och huvud
Kvällen var så jävla bra - bellas place - frimis - strömpis
Massa massa skönt folk också, TACK BELLIS/O
Några pics har ni här, mer kommer senare
NU: maaaaaat och min fina vän!



Födelsedagsbarnen


Hahahaha! Sara och bella SHAKE SHAKE


16:30

Nu rullar jag hem till födelsedagsbarnet med massa annat skönt folk ikväll gör vi ids ids haha! Hoppas ni får en lika bra kväll som vi satsar efter, jag tror den kommer bli AWESOME. Ta hand om varandra och drick inte alltför mycket denna fredagskväll ;)

GRATTIZ BELLABO!

Godmorgon!
Jag vakna för en liten stund sedan och jag har en känsla av att mår jäääävligt bra idag weho! Det är nämnligen min underbaraste bella govries födelsedag HAPPY B-DAY DARLING ♥

Dagens planer är att åka upp till stan och fixa lite saker som kolla efter balklänning, sy in min studentklänning samt hitta en bh som passar under(!?) Hinna till spaahuset och ta bort mina naglar, fixa matet till studenten, köpa *hemligt* haha! osv. Ja en hel del är det jag ska fixa alltså, känner helst för att ligga hemma och sega lite eftersom vädret är sämst. Nu ska jag ta lite frukost och sedan försöka få liv i emma som fortfarande ligger och sover.


16:39

Nu har jag svarat på era frågor och jag hoppas ni fick svar på det mesta som ni undrade över annars är det bara att fråga på. Det tog en aning lång tid kan jag lova haha. Just nu sitter jag här och försöker fixa ett app store konto men inte fan går det bra. Någon som vet hur man gör kanske?

Samtidigt som jag fixar med det så kollar jag hennes & maus nyheter. Mums villsäga! Nej nu ska jag ta och laga lite mat och sedan försöka få över emma hit och få fix med plugget!


Bjuder på några bilder från härom dagen då vi var och myste hos bellisen





Svaren på era frågor

Postat av: Lovisa
favoritoutfit?
favoritaffär?
hur många har du haft sex med?
är du kär just nu?
hur många gånger har du varit kär på riktigt?
varför tog det slut mellan dig o din kille?
hur många läsare har du varje dag?
hur sminkar du dig? (vad för smink + märken på sminket)
hur lång är du och vad väger du?
drömresemål?
hur fixar du ditt hår?
vilka bloggar läser du?

tack för en skitbra blogg!!

Hmm, det är olika från dag till dag beroende på mitt humör. Men converse och skinnjacka är väl iallfall det bästa just nu!? Hehe.
Hennes & mau eller bikbok.
Haha tyvärr men det är min ensak!
Oho knas fråga hehe. Jag kan ju inte säga att alla mina känslor är borta för den jag har varit tillsammans med i ett halvår, men alla känslor är inte heller riktigt där som dom brukade vara. Så kär och kär vet jag inte riktigt..
En gång har jag varit kär på riktigt!
Som i de flesta förhållanden, det funkade inte helt enkelt. Synd att folk ska behöva komma emellan och fucka upp det fina man kan ha med någon annan.. Men tyvärr är det ju så världen funkar.
Det är helt olika faktiskt beroende på hur många inlägg jag lägger upp per dag, men från 60 till 115 ungefär.


Detta smink använder jag mig utav:
Foundation från loreal (tunn hinna bara för att få det finare fördelat med id)
ID mineral
Rouge från Make up store (Posh)
Ögonskugga från Maybelline, använder då bara de två färgerna i mitten
Maskara från Maybelline
Ögonbryns penna från HM och kan lova att den är bäst
Svart kajalpenna från Lancome

Jag är 1,65 och väger ca 53 kg.
Thailand skulle ju vara mysigt eller också new york.
Inte på något speciellt sätt, använder mig av plattången ibland bara och sedan utsläppt annars toffs.
Kenzas.se rikauteliggare.devote.se modetrumman.se/filippalund nyheter24.se/modette/carolinelundh och alla mina vänners bloggar också såklart!

Tack själv för dina frågor =)


Hur lång är du och vad väger du fina människa?
Ca 1,65 och 53 kg


Postat av:therese
varför är du så bra? <3
För att du e så bra älskling. Snart tar vi studenten så då e vi bäst tillsammans! <3


Postat av: pernilla
kanske lite känslig fråga, men vart är din pappa? du bor väl bara med din mamma som jag har förstått det?
Ja, jag bor bara med min fina mamma och har gjort det hela mitt liv. Min mamma och pappa var inte tillsammans då jag kom till världen utan de gick ifrån varandra innan det.



Postat av: J
det är slut mellan dig och killen va?
Ja de är det


hur kan du ha pengar till så mkt? :o

trivs du i örebro? tycker du de är en bra stad?

snäälla du, lägg ut fler outfits, jag får sjukt mycket inspiration från dig verkligen. lägg upp hur du kläär dig om dagarna! :D
Jag har mitt studiebidrag och pengar kvar från när jag har jobbat och så får jag pengar från min mamma då jag behöver.

Klart jag trivs i örebro hahahah.. Nej men jag tycker om örebro även om folket snackar en del.
Oj hehe tack så mycket. Det ska jag börja göra!


favvo låtar ? :)
Just nu? Isåfall de jag la upp på bloggen igårkväll


Postat av: carro
Har du en ny kille på g?
Nej


Postat av: Mallis
Hej sexig ;)
Jag undrar varför du är så jävla awesome Bäcker?
Puss vaa!
Shoo sexii hahahha. Varför är du så jävla gosig för bebis? Puss!


vad planerar du att göra efter studenten :)?
Efter studenten har jag praktik ett halvår. Sedan ska jag ut och jobba sen lever jag livet weho! Blir nog utomlandsresor och massa annat gott skulle jag tro hehe


Postat av: m.k
vart jobbar din mamma och pappa?
och är de slut mellan dig och din kille?
Min mamma jobbar inom hemtjänsten, innan det jobbade hon som frisör. (för er som undrar eftersom jag brukar skriva att hon ska klippa och färga mitt hår)
Ja.


Postat av: frida
Hej :) Undrar lite om din studentklänning - tycker den är sjukt fin! Men iaf.. Vad har du för bh-storlek(syftar mest på att du sa att den va stor där haha)?
Är den lagom i storleken? Hur lång är den från baksidan nedåt?
Hoppas det är okej med alla frågor men jag funderar på att beställa och vill då veta säker:D
Just det, vilken storlek tog du?
Hey, åh tack vad kul att du tycker det! Den sitter om den vill men eftersom jag kommer röra mig ganska mycket så ska jag sy in den lite upptill. Hade dock ingen bh under då jag provade den eller på bilden som jag tog. Jag ska försöka hitta någon bh som passar under eftersom den är rätt annorlundra framtill så passar det inte med en vanlig bh. Då kommer den också sitta bättre under skulle jag tro.

Jag har storlek 8 på klänningen. Den sitter bra och är lagom i längd. Ca 62 cm från ryggen och ner. Jamen självklart bara fråga på om det är något mer du undrar över =) Hoppas du fick dina svar!


var kmr du från? är du hel svensk? eller spansk eller nåt :P
Jag är helsvensk haha!


Postat av: zena
hur mkt älskaaaaaaar du din zooziana från skala 1 till 10 :D hihi
Helt klart en 10 min lilla godisbit :*


Postat av: sara
vad har du för jeansstorlek?
24/25


Postat av: Emmelie
Hej jag undrar vilket smink du använder? du har sån himla fin hy
Oh tack. Om du går upp så ser du vilket smink jag använder.


jag undrar vilken din favoritfärg på kläder är och vilket ditt favoritplagg är?
För det mesta har jag svart eller vitt på mig men också andra färger. Har nog ingen sådär favoritfärg på kläder hehe. Mitt favoritplagg, hmm..


hur många har du haft sex med?
vem är du allra bästaste vän? du får bara välja en
Min ensak sorry, haha. Jag har många fina vänner som står mig riktigt nära. Så det är svårt att säga bara så där. Men de som står min närmast är emma ljung och emelie espinoza. Kan inte välja en utav dem =)


13/5

Har haft ganska mycket dem senaste dagarna, därav min dåliga uppdatering.. Men jag hoppas ni förstår mig, det är ca 3 veckor(!?) kvar av skolan och det är plugg som står överst. Men imorgon ska jag försöka svara på era frågor eftersom vi har ett litet minilov nu. Skönt som fan och om det behövs! Jag ska snart hoppa ner i sängen och sova ut riktigt, riktigt länge men först tänkte jag bjuda på lite nice musik ids ids.





Cuz I was so high
And now im so low
And I don't wanna walk around alone, solo
Said I don't want to walk this earth
If I gotta do it solooo

15:07

Nu rullar jag mot förorten (haha) till mina gosiga tjejer, emma bella zena och pluggar. Vi får se hur det går med det vi har ju muntliga i svenska b imorgon så vi måste ju börja någon gång hehe. Jag vill inteeeeee!!! Men som sagt måste ju tyvärr. Kanske uppdaterar från luren om jag kommer på hur det funkar, men det löser sig nog.

Fråga på!


The old days

Godmorgon!
Igår var det rätt många inne här, weho vad kul kanske ska börja skriva lite oftare eller vad tycker ni? Blev inte alls så mycket plugg av gårdagen som det skulle bli, låg mest hemma och segade i sängen vilket jag inte skulle göra. Senare mot kvällen så träffade jag shibby hehe. Skratt o massa prat blev det så mysigt nu när hon är hemma igen.


Jag och mamma kollade massa gamla kort härom dagen och kolla vad jag hitta för mysiga,

Min vackra mamma och jag, haha skön outfit hon hade jag diggar den lite faktiskt.





Haha javisst, när jag var liten var jag blondie.




asos.com

Juste jag hämtade ut min studentklänning här om dagen också. Lite stor upptill men ska åka och sy in den någon dag i veckan så det fixar sig. Igår blev det också en ny lur, ääääääntligen haha. Blev en iphone så hoppas den funkar riktigt bra nu. Nej nu ska jag kolla solsidan med massa glass! Later










Last monday

Godmorgon! Long time ago? Haha!
Har haft ganska fullt hela veckan så har inte haft så mycket tid till datorn i överhuvudtaget. Skolan tar sjukt mycket tid just nu och sen är det fint väder så varför inte spendera den tiden ute med sina fina vänner liksom. Ialllfall i måndags åkte jag och några av mina fina hvöv tjejer till karlskoga(?) (med sara som körde hahaha roligaste) och kollade balklänningar. ÅH så fina klänningar dom hade kan jag lova er, typ som att man bara ville ta hem dem och sitta o titta på.

Veckorna går sjukt snabbt nu, det är ca 27 dagar kvar tills vi går ut skolan och tar studenten. Jag har så sjukt mycket plugg också, så denna helg får bli en plugghelg.. Annars så ska jag bara mysa vidare med livet.


Tjejer? När ska vi få nog? Haha!

Malin och emma haha ids ids

emaa bebu


1 MAJ

Godmorgon!
Hur mår ni efter igår? Själv mår jag bara bra, gårdagen var helt okey mest mys med emma som sagt. Love u bobo så bäst! Idag blir det att plugga riktigt hårt, även träffa mina fina tjejer izabella & emelie WEHO. Vi ska vara tjocka och prata om alla tre månader som har gått och bara pussa på vår saknade shibby. Nu ska jag äta fööör så hungrig jag e just nu e knas haha. Vi hörs senare lovar jag :D


Yesterday, spetsklänningen från bik bok var Mmm...  Nice hehe!
Blir nog en i vit också ifall jag orkar ta mig upp till stan

RSS 2.0