Pimp my hand

PAUS, plugg suger... Just nu håller jag på och skriver en bokanalys men det är så tråkigt så jag gick till datorn istället. Istället kan jag visa er mitt handsmycke som jag och emma köpte oss ett varsitt av förra veckan!


Snyggt(!) tycker jag, dessvärre tycker min mor inte detsamma haha...


Första advent

Godmorgon vänner!
Imorse vaknade jag av att det lukta lussebullar i hela lägenheten som mamma stog och bakade i köket. Så tror dom snart är klara faktiskt, då blir det lussefrukost med bella och plugg. Igår satt jag b el la och plugga hela kvällen, vi gjorde även en riktigt mumsig cheescake haha. Åt och hade det mys, skön lördagkväll eller tom en riktigt bra lördagkväll. Idag ska vi forsätta med det, så vi blir klara. Annars så är det ju faktiskt första advent idag, riktigt mysigt va!?


I miss ma bbyboy ♥

Me am I U

Jag har grova humörsvängningar, gråter varannan timme, surar varannan timme, är glad varannan timme osv. Det är sjukt jobbigt har ingen aning varför heller, eller jo en liten aning men ändå inte. Just nu sitter jag iallfall o pumpar Fabolous ft. Jeremih - It's My Time i'm in love ååh. Snart kommer baby hit och mamma håller på och lagar god mat - jag är sjukt hungrig. Imorgon ska jag ha en bellis dag hela lördagen från morgon till kväll. Så ingen partyhelg denna helg heller men det är ju mys ändå.


Åh bild från i somras när jag va ute med mina bebus. Jag saknar sommaren, värmen, turkiet brännan men MEST av allt min mathilda och våra kvällar, finns inge roliare!

Awesome shit, dude




TOM SAWYERS ÄVENTYR (emelies lilla äventyr)


PLAYA DEL SOL a.n.d prison break
Skulle kunna ligga i min älskade säng i veckor och bara kolla på det dära.
Men nu måste jag läsa min svenska bok ↑ som ska vara klar läst till nästa vecka..
(mitt huvud tänker boooooooring)


My life

• Plugga, börja satsa på bättre betyg
• Köpa gymmkort & börja träna på nJoy

Just nu har jag två riktigt viktiga punkter jag måste uppnå. Börja träna samt börja plugga!
Jag tänker inte säga att jag ska sluta äta fettig mat för det kommer jag ändå inte att göra och även om jag gör det så spelar det ändå ingen roll för jag går ändå inte upp i vikt av det. Men att börja träna är både bättre för hälsan och ger bättre kondition vilket jag verkligen behöver haha. De senaste tre dagarna har jag varit så sjukt trött så att direkt efter skolan har jag lagt mig i sängen och sovit till kl 9 på kvällen och sedan vid 12 igen så har jag sovit till morgonen därpå. Då kanske det är dags att få upp energin fast på ett bättre sätt än o sova? Jag säger inte att det är dåligt att sova tvärtom faktiskt. Men att träna ger också kroppen energi på ett annat sätt så man orkar med mer saker. Speciellt skolan syftar jag på, koncentration & att orka sätta sig ner och plugga även fast man gått i skolan hela dagen osv ja ni förstår. Jag tror jag behöver mer press på mig för att börja med de saker jag behöver göra. Men hur rolig är skolan egentligen? Är det verkligen bara jag som ärligt talat spyr på den just nu?

Nejnejnej. Jag ska ska ska. Även om de inte är min grej, så får det bli min grej. Iallfall i ca ett halvår till sen är jag ju klar. Jag ska kämpa eller jag ska försöka. Det är alltid lättare att säga än att göra men nu ska jag!



You make me laugh

Up' down
Imorgon-måndag likamed ny vecka och skola vilket suger, riktigt hårt. & tisdag?? Jo nationella i engelska så ni kanske skulle kunna önska mig en fet lycka till ehoo haha. Onsdag-praktik torsdag-praktik FREDAG-utgång? Veckan brukar rulla på ganska snabbt ändå när den väl är igång så vi får väl hoppas att den här också gör det :)


15:56

Hejsan!
Hur mår ni? Själv mår jag bra, förutom att jag är sjukt trött. Igår så blev det bara jag och baby som rulla oss till bion men det var hur mysigt som helst ändå. Vi såg på Paranormal activity som ska vara så "läskig" haha. Den var kanske lite seg i början men mot slutet blev den läskig men inte alls så läskig som jag har hört att den ska vara. Men den var helt okey ändå hehe. Nä nu ska jag ta och sätta på mer prison break och krypa ner brevid min bebis som ligger och sover mysigt.


 ♥

buw bow


Lördag

Godmorgon vänner!
Har nästan ingenting att skriva om nuförtiden hehe... Men livet rullar på riktigt bra iallfall och nu är det helg vilket är bäst. Igår var älskling här, vi tog det bara lungt och kolla på film. Ikväll ska vi på biomys med fanny och mergim tror jag, den nya skräckfilmen som kommit ut haha eller om det blir någon komedi. Nu ska jag ta något gott och äta och sedan lägga mig med prison break.


Mee and my boo, haha för roliga tider vi har!
Kan göra vad vi vill, hur vi vill, när vi vill :)

Wolf


Dåligt väder, tänkande emeliedag.
Ne men åkte till skolan en stund imorse sedan på lunchrasten så åkte jag med mamma och fixa lite saker. Kakel och massa tråk bla, men det va ju liksom inte därför jag åkte. Tänkte mer på maten jag skulle äta i bilen påväg te mberg och det blev max, vilket gjorde min skoldag haha. Nu ligger jag och kollar på prisonbreak, har redan kollat om hela säsong 1 och jag är totalt fast.

Lårhöga/overknee

Någon som vet vart man kan få tag i demhära overknee mockastövlarna? Dessa kommer från topshop men e då totalt slut. Åååh jag vill verkligen ha dem så jävla snygga, men de finns ju ingenstans? eller? Berätta gärna om ni har sett dem någonstans eller liknande hehe.



Jag har nog världens bästa b el la lala

..tillsammans med i goosiga lilla hovsta med mat dator & skratt x5 hehe slå det va!
Kommer få en great vecka, hon ska tvinga mig plugga så denna vecka blir som sagt TUFF, dock då inte lika tuffa som oss ehee.


Yesterday

Var awesome först drog vi till klaras vilket vi skulle ha hoppat för där var det totalt dött som vanligt haha... Men iallfall så drog vi vidare till frimis där det var fett mycket folk och sjukt bra musik, we like. Ännu en lyckad kväll med emababy, förstår inte hur vi alltid lyckas med allt vi gör hahah!

Torsdag 12/11



Tröjan kommer från bikbok
Jackan kommer från boomerang

Hejsan!
Jag är så sjukt trött och har varit det hela veckan. Helt less på skolan också så har inte varit sådär jätte taggad på bloggen, men jag hade besöksrekord härom dagen kul att det faktiskt är några som läser min blogg =) Nu ska jag forsätta med det jag höll på med och sedan lägga mig i sängen och ta något gott och äta till prison break. Jag är fast i det nu börjat om på första säsongen och jag vill aldrig sluta så fort ett avsnitt är slut. Så spännande är det hehe. Fredag imorgon SKÖNT, slut på veckan tack! Puss so long mina fina


down

Jag har så många tankar i mitt huvud just nu och jag har ingen aning om vad jag ska göra... Jag vill bara ha helg nu, gå ut och ha kul med mina vänner!

söndag 8 november





Gitching va snyggt! Tröjan och klockan kommer från http://chicy.se/shop/ och jag skulle inte tacka nej till det. Iallfall så är helgen redan slut och jag deppar för fult. Jag är så jävla trött på skolan så jag orkar inte ens tänka på den. Igår var vi ju på bio och såg trubbel i paradiset tror jag den hette, om jag inte har helt fel. Rolig faktiskt, mys med f och popcorn.

& Just nu gör jag helt fel saker, jag borde egentligen plugga sönder men inte gör jag det!? Nej för det är så jävla tråkigt. Jag vill åka bort någonstans, till ett varmt ställe. Bara rensa huvudet och tänka på.. ingenting! Ja det skulle inte vara helt fel, men ibland får man stå ut med sånna saker som man är trött på. Och jag är feting trött på örebro och allt o alla som lever här. Nej punkt för mig nu. Arg, ledsen men ändå glad på samma gång. För mycket i huvet bara kanske?

Dagens planer

Nu: Hoppa in i duschen och göra mig fesh hehe
Senare: Äta lunch med mamma och bara ta det lungt
Ikväll: Bio och äta ute med min saknade fanny MYS


TURKEY, ta mig tillbaka


09:09

Godmorgon!
Baby och bella har precis vandrat mot bussen (eller det var ett tag sedan hehe) och jag fick ligga kvar i sängen och sova vidare eftersom vi inte har någon bild och ingen stilhistoria woho. J sov här inatt och igår så spendera vi kvällen med bella haha. Allt för roliga är vi nog. Vi kollade lite på MTV Europe Music Award 2009 och klart jag ville se kenza prata, men nejnej klart jag missa det av allt haha.

Nu ska jag ta mig någonting att äta och sedan hoppa ner i sängen igen och sätta på någon film o se om jag kanske kan somna om till den hehe. Godnatt igen...


I love u min egna lilla chokladbit

e ms


(osminkad & trött ehe gulligt)
Jag vill ha en bärbar dator, eller jag vill ha bellas bärbara den e najs. Man kan leka med webbkameran hehe och göra videos. Bella spelade in mig i smyg wops kanske kommer upp imorgon haha vi dog iallfall efteråt. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan ner i sängen och se om jag klarar morgondagen. Godnatt

Bells here

Hahahhaahah! Jag och bella sitter och leker med hennes webbkam de e fett kul. Fast nu ska vi gå och hämta våran kebabpizza som vi har beställ, tio min sa han så vi måste skynda oss lite. Videoklippen och bilderna får ni se en annan dag hehe. Så länge bjuder jag på en bra låt! kiss so long för nu ska vi tjocka oss :]


Pälsmössa


Muuuuuums jag vill ha den. Men tyvärr så ären sold out på hm.com Men jag ska nog leta vidare för jag vill ha den haha tänk så mys i vinter när snön är här. Men om jag passar iren är då en annan femma hehe. Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på tio orsaker att hata dig. Tror jag blir hemma resten av veckan, lite träligt eftersom jag precis haft lov och missar ännu en vecka av skolan. Men jaja vad ska man göra. Juste jag måste pigga upp mig imorgon för ska ju till skolan och göra nå dans grej? nåt jag missa i 2an haha, kör väl med tjejerna det fixar sig nog eller så dör jag av utmattning...... Nu ska jag göra nudlar och sedan forstätta med filmen bye


Im back homies 02/11

Halloj!
Längesen haha.. Har ingenting att skriva därför jag har varit off men just nu ville jag bara skriva av mig lite. Annars d?å jag har åkt på en förskylning, ej mysigt så här sitter jag och nunnar till akon utan röst.. Och lovet är slut också vilket suger jätte jätte mycket för jag är nere på skolan som fan åhå! Men lovet har iallfall varit super bra, fina vänner bäst pojkvän osv. Nu ska jag hoppa ner i sängen igen och kolla bb, tror inte jag kommer kunna somna inatt eftersom jag har sovit hela dagen ungefär och om jag har tur så är jag tillräckligt sjukt för att slippa skolan imorgon. Bye

RSS 2.0