Hallå där

Hoppas ni inte har saknat mig alltför mycket nu när jag har varit så usel på att uppdatera haha. I lördags jobbade jag iallfall min sista dag på Mega blommor. Har haft praktik där sedan augusti så nu är jag klar vilket känns skönt men samtidigt jätte tråkigt för jag har verkligen haft en riktigt bra tid där. Så ni som går florist utbildningen och söker praktik till hösten, GÅ DIT!

Som ni kanske har förstått så har jag haft fullt upp den senaste tiden. Har bla jobbat lite extra, umgåts med mina vänner och bara softat med livet för fan vad jag älskar det just nu! Demarco i onsdags var gggalet, riktigt lyckad utekväll kanske tom en utav dem roligaste onsdagar vi har varit ute!

Dagen har jag spenderat med mina fina pumor Emma och Bella. Lunch på pizza planeten, impuls hål i örat (Emma bölade en kvart innan vi skulle ta och HELA kvällen efter att vi hade tagit hahaha) Mot kvällen rullade vi hem mot Bellisen med lite arabic to go food, fyfan vad gott det är!!! Om ni är svenskar och inte har ätit det, ÄT DET! Haha det är ju tur att jag har mina imp kompisar alltså. Kom hem för ca en timme sedan och nu väntar sängen på mig för jag är helt död. Imorgon blir det en tripp till M-berg för lite shopping och fika. Det är såååhäääääär skönt att vara LEDIG kan jag tala om för er!





RSS 2.0