14:50 (godmorgon)

Godmorgon! Eller haha godmiddag kanske?
Iallfall så vakna jag för ungefär en timme sen och åh så skönt, längesen jag sov så länge (11 timmar) faktiskt. Idag ska jag bara slappa fixa lite med skolan och lite annat smått. Men nu ska jag äta indisk food (min lilla indiii granne som alltid kommer med en tallrik och om det är gott!!!) och kolla på solsidan bästa haha.


Lördag

Ska strax hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för snart kommer mathilda hit. Det blir utgång med henne och lite annat folk. Igår var mys med massa prat, kortspel, tjockt osv haha. Nej nu ska jag bädda sängen och plocka iordning lite innan m kommer. Kanske kommer in med en kvällens senare!




Mys från igår


fredagsmys

Hallo my dears!
Emma är på g hit just nu med dessa lila bussar vi har i örebro likamed skitbussar fick precis ett sms "omg bussen gick sönder" och innan det så kom den inte alls. Hahahaha! Iallfall så ska vi mysipysa ikväll med godmat och massa annat tjockt som vi alltid gör. Skön fredagskväll det behövs också ibland.


(bild från någon utgång för ett tag sedan)

21:53

Min älskling är här nu, vi har precis tjockat i oss semlor hehe. Nu ska vi slå på någon film och mysa till


dot/flower dress

Visst var den söt? Jag har sjukt tråkigt hehe så testade den och klickade till lite. Åh vad jag vill ha sommar men jag är nog inte den enda skulle jag tro. Jag är så trött på snön nu och när hade den tänkt försvinna(?) Du är inte välkommen mer haha! Dock kommer vi alla behöva gummistövlar när vi går utanför dörren pga att de e överdrivet med snö...


My blue sky high

Rätt tråkigt paket egentligen.. Men det var på tiden att jag hämta ut dem (bikinin låg i ett paket liksom 129:- haha rätt töntigt?) + att det suger något hårt att dem kommer till maxi. Hallå coop forum i lillån finns ju? Jaja iallfall så var klänningen galet fin, vill ha sommar nunu så jag kan använda den med min fina jeansjacka!





No games

Kom precis hem från maxi med mamma vi har handlat en feet kundvagn med mat hehe. Även köpt med oss max så nu ska vi mumsa i oss det. Kommer in senare och visar vad jag har hämtat ut från hennes & mau puss! Så länge kan ni lyssna på den fetbraiga låten nedanför ↓





I gave my life over to you
And you turned around
After all that weve been through
I was your rebound

Girl I want you (all time)
I'll forever love you (you're mine)
I'm not mad even though I'm sad... (cause you)
Should give me one more chance


Im a do me

Kom precis från bellis för en stund sedan, åkte till henne runt 8 och bara myste lite hehe. Annars har jag bara spenderat dagen med älskling, vi åkte in och lunchade på shainghai förut mumsigt. Nu sitter jag här och är sjukt trött (även fast jag och baby tog en lur på 2 timmar förut haha) sängen väntar.. Inte på topp med bloggandet heller som sagt.. Har inte så mycket att skriva om plus att det är lov de är chillination! Godnatt ♥


My new things with really bad pictures, ENJOY


Tunika från Nelly.se


Örhängen från Ur & penn

Klänning från asos.com


23/10 09 ♥

Kom precis innanför dörren jag har varit med min älskling på marieberg och gått runt och haft det mysigt. Vi har faktiskt hela 4 månader idag och du äger mitt hjärta josue!

Nu ska jag ta bort sminket och ta en liten dusch. Sedan kommer bella hit och myser till det lite extra. Får se om kanske älskling kommer hit och sover med mig också nahaa.


Te amo mi corazón ♥


let one's hair down

Åkte upp på stan förut och tog en sväng med emma, var meningen att jag skulle hämta ut mina paket som ligger på maxi men riktigt så blev det inte hehe. Itället gjorde vi staden och åt mat på bk fick även med mig en efterlängtad plattång hem haha. Vetinte hur länge jag har varit utan en nu..


Söndag. waoh

Godmorgon!
Kan någon säga mig varför jag vaknar såhär tidigt? Om det hade varit skola då hade jag minsann kunnat sova hur länge till som helst, knas. Söndag idag och looov fan vad skönt. En utomlands resa under denna vecka hade inte varit fel? Hehe! Nu ska jag ta och göra mig lite frukost och sätta på någon film, har galen huvudvärk..


vad tkru om dina wesc lurar? funderar på att köpa.. e dom värda? :D ljudet o allt..
Ja det tycker jag helt klart. Ljudet är grymt! =D Ångrar dock att jag köpte svarta haha, skulle vilja ha  de bruna istället men det är ju en smaksak




bilder från turkiet åhå


Foodietime


Nu ska jag mumsa i mig lite kyckling-tacos är inte speciellt hungrig men hade det lite segt så lagade till något gott bara hehe. Får dock äta i min ensamhet med tända ljus och grejer.. Men men jag får väl ta med mig maten till datorn och msn:a med emma så jag inte blir så ensam? Hoppas ni har en fin lördagskväll vad ni nu gör ♥ Ta hand om varandra.


I'll will always be there for u honey

Seg lördagskväll sitter här ensam hemma och tänker lite på livet.. På förmiddagen tog jag mig ut i snöstormen och åkte till kuselito hehe. Så mysigt, så glad åh att en bebis kan ge så mycket kärlek. Dock är han bara min kusin men mina två kusiner står mig lika nära som bröder samt mina mostrar som mina extra mammor. Som en stor familj och jag älskar er enormt!



Jag & amanda
Något av det vackraste jag sett bebis ♥


Jag ser dom le

Så nu är jag hemma efter handlandet. Pelle (bella, haha men råka skriva pelle) är på väg hit nu. Vi ska nog laga en fet tacos och mumsa på massa annat gott. Hör av mig senare med en massa roliga bilder mohaha. Puss nu måste jag duscha lite snabbt!



Old, men f*ck så skön! (många låtar här just nu, men love music life!

En liten emelie



Dags och börja med skylten till studenten snart, ska nog börja gå igenom alla bilder från den lilla tiden med mamma i veckan (vill ju inte att det ska bli den fulaste bilden från när man var liten liksom haha!!) Men hur roligt är det inte - Klänningen är beställd och mössan är på g. Woho!


Fredag baby

Åh helg och lov fan vad sköööönt! Saknat och känna ledigheten även fast vi nyss hade jullov haha. Hade en lektion imorse, dock försov jag mig något hårt men jag satte toffsen på huvudet drog på mig mjukisen, borsta tänderna och sen sprang jag till bussen. Duktigt va? Haha! Efter rushen till skolan så fixade jag lite grejer på stan med bellis. Käka även på saigon och tog en 25 minutare, längesen men för skönt nu när det är så kallt ute.

Nu ska jag fixa lite här hemma och ta en dusch. Runt halv fem kommer mamma hem då åker jag med henne och handlar massa gott. Ikväll kommer bellis hit, woho vi ska mysa till tusen kan jag tala om. Spa kväll hur mysigt och hur skönt?


Hur sköööön?



Pitbull - Shut It Down ft. Akon


Thursday

Hejsan vänner!
Så dålig update men har verkligen ingenting speciellt att skriva så vad ska man göra? Har precis myst med älskling iallfall såå underbar är du allt bra ibland ♥ Praktiken igår gick bra inte sådär jätte mycket med folk med helt okej. Annars är jag något s l i t e n orkar ej. Luncha med emma förut också, kina muren. Nu sitter jag bara här och e allmänt seg, ska ta något tjockt att äta och sedan plugga på kristendomen som jag har imorgon fet boooooring.


Nu



Blire movietime med mat och mys. Later friends
(om inte blogg.se krånglar som den gjorde igår, hmm kanske pga kenza som miztra med blogg.se? haha)


Face expression

Apoteket



Make up store /rouge


Straight flowin on a boat on the deep blue sea



Hemma från skolan. Skön dag, grymt skön faktiskt. Blev ännu en fika med bells chaiCHAIchai och åter chai haha fett nice ju. Nu sitter jag bara här seg och trött. Ska aldelles strax hoppa in i duschen och ta bort sminket sedan väntar sängen. Åh jag älskar mig säng men vem gör inte liksom? Hehe! Ska kolla sommaren med göran senare också med min fina mamma. Mysigt känns som det var ett tag sedan jag kollade en film med henne, gjorde det jämt förut men så kommer massa annat och tiden rinner iväg men nuså.

Känner att mina inlägg (dem jag skriver) e något sega. Är även grymt seg och komma med dem menmen. Vad ska jag göra? Hinner ju liksom inte men mina perioder kommer så keep out!

Later/

Kom precis innanför dörren men nu ska jag iväg igen. Ska till kusin med mamma och träffa lilla Amanda. Drar lite snabbt vad jag har gjort. Dagen har varit fööör rolig haha tjock också btw. Runt lunch gick jag emily och bellis till saigon och tjockade sönder oss. Verkligen tjockade sönder beställde allt gott man kunde äta. Runt 3 då vi slutade vandrade jag och bellis staden och satte oss på supreem och tog även en fika chai. Sen har vi bara softlilerat där ett antal timmar med pasta osvosv haha. Längesedan jag skratta så grovt som idag haha love u babe. Nu måste jag rullla hörs senare!

In school

Godmorgon!
Sov hos älskling inatt, blev kvar där mysigt. Han e för söt, fick en ros och chokladask av han igår. Tack hjärtat! Just nu sitter jag och min fina klass och har religionskunskap vi ska skriva ett häfte om hinduismen booooooooring.. Tror jag forsätter med det hemma istället lite lättare att skriva det där än här för vi sitter bara och töntar oss haha. Nu ska jag och emily checka in hms nyheter MUMS. Vi hörs när jag kommer hem kisses

Happy valentines day!

Ska snart hem till älskling och spendera alla ♥ dag med han, mysigt! Vad ska ni hitta på för något? :) Har inte så mycket i tankarna eller runt omkring mig just nu så är lite segt med inlägg.. Men det kommer väl om som om hehe. Nu ska jag fixa lite innan bussen går. Ni alla får ha ej jätte fin dag pusspuss!


I just wanna be close

Dålig update iknoooow. Sorry, men har gjort lite annat har inte pallat med datorn riktigt. Igår var iallfall riktigt roligt, tack sara för kvällen ♥ Imorse när jag vakna mådde jag prima faktiskt, riktigt skönt haha. Senare på dagen drog jag upp till stan och träffa emma vi gick runt och kika lite åt även på bk faaatass.

Älskling åkte nyss från mig vi har bara myst och pratat lite. Saknat honom! Nu ska jag forsätta lyssna på min grymma musik, vad vore livet utan de ärligt? NADAA.



Tack för alla era fina kommentarer också, jätte kul ska ni veta ♥


FRIDAY NIGHT

Försov mig - drog ist till jobbet var där tunt tolv. Drog sedan till skolan runt 4 och hämta lite böcker som jag ska spendera min helg med. Just nu sitter jag här fixad och klar för att gå ut och strömpisa lite hehe. Följer med sara och hennes homies ikväll fuuuunny! Bjuder även till på en kvällens också. Ha en fin fredagskväll ♥



Spetsbody - bikbok
Kjol - bikbok
Strumpbyxor - lindex
Klackisar - åkes skor


Grattis vännen!

Ville bara säga grattis till min lilla indie som fyller 18 år idag. GRATTIS GRATTIS ♥

Dagen har rullat på som vanligt praktik osv helt okej. Var iväg och gjorde naglarna och dom blev föör fina nöjd. Nu har jag precis duschat och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på andra avenyn som jag somna framför igår. Blev lika dålig uppdatering idag också, sorry. Men kommer igen i helgen för då är jag inte lika upptagen. Nej nu väntar sängen för jag är så ** trött.


Mamma hjälpte mig precis och klicka lite haha. (fläckiga från brun utan solen iknow haha)
Gjorde dem på spaahuset, bara fråga om ni undrar något!


23:55

Nu sitter jag här och har fina fötter samt helt kladdig haha. Egentligen hatar jag och vara krämig och speciellt när man ska sova. Men det lägger sig ju under natten så inga klagomål här inte nejnejnej! Nu ska jag lägga mig i sängen med andra avenyn MUMS har längtat sen hela förra veckan. Godnatt ♥


Love life

Praktiken idag gick super bra faktiskt. Inte sådär jätte mycket att göra men imorgon bli det gaaalet med snitt ca 400 rosor & massa annat hmm.. Pallish life haha. Nej men det är ju alla hjärtans dag på söndag så nu kommer det rulla in med folk. Ska även jobba på fredag efter skolan så det blir kul hehe.

Just nu sitter jag här och pumpar musik på höög nivå. Mamma har inte kommit hem från jobbet ännu så jag kör väl tills hon kommer haha. Håller på och pysslar om mig själv lite, målar naglarna, plockar ögonbrynen, lägger brun utan sol (kan ju vara fint nu när man är som blekast bland all vit snö? Haha!) osv. Imorgon efter praktiken ska jag iväg och göra om mina gele naglar. Har längtat dom är verkligen så långt ifrån fina just nu. Har väntat ett tag eftersom det är fullbokat hela tiden. Men imorgon har jag tid, får se om jag hinner med den eftersom det kommer vara ganska mycket att göra.

Nu ska jag gå och forsätta med det jag höll på med. Senare ♥ Btw jag är gggglaad i livet!


Vad är det för märke på din jacka och var har du köpt den? riktigt snygg! kram
Sv: Det är boomerang och finns på boomerang affären i hörnet där vid strömpis :) kram!

Sovdags!

Nu måste jag hoppa ner i sängen och försöka sova så att jag kommer upp imorgon. Här har ni en bild från idag då vi vandra till mc donalds. Blir sen update imorgon eftersom jag har praktik hela dagen somsagt. Godnatt ♥


Jag emma & malin hvöv girls ♥


U Got Me

Älskling åkte hem för en stund sedan. Har myst med honom efter skolan, ätit lite gott, somnat framför en film osv. Mysigt! Skolan idag var så jävla kul haha! Har jag någon gång sagt att skolan är rolig? Sjukt vad vi skrattade hela tiden. Har massa bilder och videoklipp som jag tänkte visa er senare. Okej våran humor är sjukt men den är också den BÄSTA kan jag lova haha. Proven gick även helt okej, satt uppe till tre inatt också. Så idag är jag sjukt sjukt trött. Ska lägga mig tidigt idag eftersom jag har praktik imorgon.

Nu ska jag ta något och äta sedan lägga mig framför prison break! So long homies


Bild från i somras, vill tebaka nununu!

09:16 Rihanna - Hard ft. Jeezy



Godmorgon!
Ska precis röra mig mot skolan, kan tala om att jag inte kom upp när jag skulle imorse. SUCKS! För skulle faktiskt åka till skolan och vara "aktiv" som jag hade bestämt haha. Nej nu ska jag ta på jacka och skor och sedan rulla iväg. Hörs när jag kommer hem vilket är runt 6! Pussar

Comments /Show me what you got in the end yo´all

Blogg.se krånglar något hårt. Skrev ett fet långt inlägg förut men när jag skulle publicera det så försvann det helt så jag orkade inte göra om det. Men jag fösöker väl igen då. Sitter just nu med naturkunskaps boken framför mig och jag kan lova att det inte går som jag vill. Jag har typ 25 sidor och lära in men jag ska vara vaken så länge jag orkar vilket kommer vara länge eftersom att jag somna runt tre inatt. Helt sjukt gjorde dock ingenting speciellt då kunde bara inte sova eftersom jag var själv hemma + att emma skrämde skiter ur mig hela tiden. Men sedan somnade jag tillslut med datorn och prison break på.

Jag tror faktiskt att det har hänt ett antal få gånger att jag har varit vaken en hel natt och sedan vandrat till skolan. Tror jag och emma gjorde det för ett tag sedan haha no life. Nej men vi var nog vakna hela natten framför datorn vid msn, kanske sov en tmme innan vi skulle upp igen. Men jag klagar inte, finns det någon roligare msn kompis än emma ljung? Nejnejnej!

Juste emelie loggade in på msn förut också. Hon är ju just nu i Bolivia, vi hade lite webb och pratade snabbt den lilla stunden hon var inne. Saknar henne enormt mycket eller faktiskt hela familjen men såklart min lilla shibby mest. Dem kommer hem igen om ca 3 måndader hur fan** ska jag klara mig? Jaja huvudsaken är att dem har det bra och att resan gick hyffsad tog dock 15615 timmar att flyga haha.


Omg ser att jag har skrivit en bok haha! Ska nog forsätta att läsa nu och låta musiken forsätter flooowa ur mina hörlurar. AKON - så fucking tung, min kung helt klart! Kommer nog ett nattinlägg senare annars så hörs vi bara imorgon ♥


8/2

PANIK! PANIK! Vi har inget vatten eller det är inte bara vi utan hela hovsta. Grannen kom precis in och frågade om våran tv funkade, och det gör den inte heller. Han sa också att det kan ta ett dygn innan vattnet kommer tillbaka hade dem hört. Haha ingen skola för mig imorgon om det ska vara på det viset. Fan vad jag klagar egentligen, tänker på dem som aldrig har något vatten fett synd ju =/

Nu ska jag börja med mitt naturprov som jag har imorgon. Ska försöka plugga sönder hela natten så jag får bra på det. Emelie ska börja satsa haha! Vi hörs senare, vet att det har varit dålig update men har inte tid just nu. När det väl är så många som besöker min blogg så borde jag egentligen skriva oftare men det går inte tyvärr. Besöks rekord igår igen WOMPA!


Hahaha skolans nördar? Naaa nog det sista vi kommer bli..
 Glasögon för er som diggare finns på bikbok
SÅ JÄVLA FULT HAHA!


Godnatt

Åh jag har så tråkigt och jag är inte det minsta trött heller. Har ätit godis och druckit redbull så jag kommer aldrig kunna somna inatt haha! Just nu sitter jag här och töntar mig med emma på msn, har drivit henne så tror hon är lite sur på mig mohaha. Bella gick för en stund sedan också så nu är jag hemma helt alone för mamma är hos min moster. Ringde min älskling förut också, ville att han skulle komma och sova med mig men han log visst redan och sov haha trött kille.

Juste jag beställde en studentklänning förut också mums vad jag längtar. Verkligen inte långt kvar nu, jag och emma ska nog beställa mössan i veckan också tror jag. Skönt och få allt klart så man inte har det och hålla på med sen. Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sedan försöka sova med någon film. Godnatt mina fina♥

My room

Fick en kommentar för ett tag sedan att någon ville se mitt rum. Here u got! Har precis städat och fixat lite granna och snart ska jag och bella börja med plugget booooring. Imorgon börjar vi med sovmorgon 10 oo mycket skönt. Nej nu ska vi ta något och äta innan jag sväälter ihjäl haha. 















we


7/2

Godmorgon!
Vaknade för inte så jätte längesedan och jag mår braaaa! WOMPA haha. Nej, men ingen bakis dag som igår. Hur skönt? Iallfall gårdagen var bra med mina fina flickor. Vi förade hemma hos en kompis i lundby sedan drog vi till någon hemma fest i ad. Naaajs! Roligast var nog på hemvägen till busshållsplatsen, jag mathilda och malin fick något skrattanfall, skrattade åt allt och inget..

Idag - Söndag - mysdag med min saknade bellaboo. Inte träffat henne på sjukt länge heller. Varför har man så lite tid nu förtiden? När man var liten hann man ju med allt på en dag haha. Vi ska iallfall tjocka oss med gott och göra lite homework. Goood gils!


Malin mathilda & jag. Jag ljuger nog inte när jag säger att converse är det skönaste jag haft (första gången jag haft) när jag har varit ute. Nog för att jag aldrig skulle ha det till krogen men det skulle ju inte vara fel för fötterna haha!


Mathilda & malin här just nu

Godlördag mina vänner!
Mathilda och malin sitter här hos mig just nu. Ikväll blir det ppparty precis som igår. Saknat mina tjejer faktiskt, sjukt längesedan jag träffa dem båda men ikväll så kör vi wooompa!

Igår blev det en impuls utgång med emma, hennes kille milad och hans kompis. Kvällen var riktigt rolig faktiskt, tack ska ni ha :)! Iallafall just nu sitter sitter vi här och väntar på att klockan ska bli tjugo i så att vi kan rulla mot staden. Vi hörs imorgon mina fina, hade faktiskt besöksrekord härom dagen runt 100 st. Glad att det är så många som verkligen kikar in här ♥ Nu ska vi börja rulla.

Ha en fin lördagskväll!


FREDAG

Igår var mys. Jag och mamma åkte ju till bb för att träffa lilla amanda som har kommit till världen. Nog det sööötaste jag sett, så liten och så mjuk. Började nästan gråta så glad jag var haha. Efter besöket så åkte vi och handla massa mat drog även en runda på stan, fick med mig ett par we hörlurar hem. Grymt bra ljud men kanske inte sisådär min stil till 100 haha..

Nu ska jag upp på stan och träffa emma en stund. Gå runt och kolla lite och kanske äta något gott. Later ♥ för nu måste jag ruuusha till bussen!

Hemma

Nu är jag hemma efter en hel dag praktik. Åh så trött jag var imorse, ville egentligen inte alls gå upp + att det var helt knas väder (snööstorm) när jag vaknade. Eller det har ju hållt på hela dagen men ändå. Jag tog mig själv en liten sovmorgon och sedan rörde jag mig iallfall ut till den fula kylan haha. Men hela dagen har faktiskt varit jätte skön, inte varit så många kunder pga av vädret skulle jag tro.

Måste säga GRATTIS GRATTIS till min kusin och maria som fick en bebis idag klockan 11 imorse. Amanda, en liten flicka det ska bli min gooosisnutt ska ge henne allt ♥ :] Imorgon ska jag te sjukhuset och kolla lite grejer och sedan ska jag och mamma besöka bb där dom är och mysa med dem. Åh vad jag är glad! EN BEBIS, älskar bebisar, barn och allt de där haha så jävla söttt.

Nu ska jag hälla upp varm vatten och sedan hoppa ner i ett skönt bad sen slänga mig ner i sängen framför andra avenyn med en massa mat. Later mina fina, ni blir bara fler och fler vilket e awesome! :D


 


We like fire and ice

Hey mina fina!
Ingen update på hela dagen ajaj emelie. Nemen har inte haft tillgång till någon dator faktiskt så lite därför. Efter skolan drog jag och emma till mberg eller snarare ikea och lite så. Jag älskar ikea varför är det så kul egentligen? Kommer ihåg när jag EmmaA, Bella och jag hade en period att åka dit. Vi tog bussen dit och tillbaka för att handla massa små saker och det var så kul kommer jag ihåg haha. Fick iallfall med mig lite av dem där "små sakerna" hem. Bla två små lampor, fett gulliga en till vit till mamma och en lila till lilla moj.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äre sovtime för mig. Har praktik imorgon så jag måste verkligen vakna i tid så jag kommer upp. Nu säger jag Godnatt ♥



Pysseltimeee! Alla ♥ - dag den 14e, åh vad mys

Buuud haha! Emelie är på toP med japay ögon (sliten tjej)
Nemen skulle faktiskt vilja säga att det dära hjärtat e till min grymt underbara klass :)

IKEA food haha sho


Baby


Oh woooah, oh woooooah, oh wooooah oh
You know you love me, I know you care
you shout whenever and I'll be there
You are my love, you are my heart
and we will never ever ever be apart


Måndags mys



Bilder från dagens. Sov hos emababy från igår till idag, vi var vakna ungefär till klockan 5 imorse haha. Vi är för störda helt ärligt, men om OM jag har skrattat mycket föööör mycket. Hahaha! Vi skulle sedan upp klockan 8 för att röra oss mot skolan, fast vi missade bussen vilket var lika bra - ingen religion. Istället så tog vi en frukost fika inne på krämarn och vetni? Jag ♥ chai latte det är så fffuking najs haha love it.

Strax ska jag hoppa in i duschen och lägga mig ner i sängen framför paradise hotel som är ikväll klockan tio wompa. Men nu ska jag forsätta msn:a med min bästaste shibby. MISS U MY GIRL ♥

14:00 i skolan

Sitter just nu i skolan, har projektarbete hur segt som helst. Vi slutar runt tre någongång så det är inte så jätte lång tid kvar. Efter skolan ska jag träffa min saknade älskling. Nej nu ska jag forsätta söka efter mitt arbete haha. Later ♥

HAHHAHAHHA ENJOY, gjorde lektionen!


RSS 2.0