Hennes & mau





H&M 249:-

SUNSHINE

Har spenderat min lediga dag med Emma på stan. Lunch på uteservering och en massa massa sol! Så himla underbart vädet ute så det är helt sjukt. Världens absolut bästa vänner har jag också! Fick med mig en så fin buster hem idag ifrån hennes & mau. Tillsammans med ett nagelack i ungefär samma färg, jag tänkte visa er lite senare så kika in då. Nu ska jag försöka plocka upp röran i mitt rum. Hoppas ni haft en fin dag!



Lördags

Hallå där!

Shit vilken vecka jag har haft, det har varit full upp nästan hela tiden. Tusen olika tankar och funderingar har jag också gått runt med, men det har gått bra eftersom jag har jobbat. Jobbade exktra i både fredags och i lördas och det var riktigt kul! Det är så pass mycket folk nu eftersom det är så himla fint väder, så det finns nästan alltid någonting och göra, vilket gör att tiden går såå sjukt fort!

I lördags kväll firande vi Niclas som har fyllt 18 år. Hade en grym kväll tillsammans med alla som var där! Här är några bilder som klickades







Söndag

Hallå där!

Jag måste börja med och säga att jag äälskar vädret! Hur underbart är det inte? En riktigt skön och slapp söndag har jag haft. Har bla vårstädat hela mitt rum, ätit jordgubbar ute i solen och kollat på film med datorn i knät. Imorgon väntar en ny vecka med jobb framför mig! Annars så har jag väl inte så mycket mer att skriva haha. Tråkig blogg och tråkiga inlägg, jag vet tyvärr men har inte så mycket att blogga om just nu. Hoppas ni förstår mig. Nu väntar Big b på tvn och en massa gott tillsammans med mamma! Puss på er



Conscious collection




Här är de fina plaggen jag fick med mig hem härom dagen ifrån H&M Conscious collection! Koftan längst upp är ifrån den vanliga avdelningen men jag tyckte att den var så pass gullig så den fick följa med hem ändå 199 kr kostade den. Västen ligger på 99:- och spets toppen 249:-

HP

Här om dagen så var jag iväg och köpte mig en ny dator tillsammans med mamma. Som jag sa för ett tag sen så kraschade min stationära dator för några veckor sedan, den hade minnen från nästan 4 år tillbaka, men de räddades som tur var! Dock efter många om och men. Så när vi var iväg och köpte datorn så köpte vi även med oss en hårddisk, ett USB-minne, nya iPhone hörlurar samt ett virusskydd. Hårdisken är något fet vilket är grymt bra, runt 500 GB ligger minnet på så det lär få plats med allt och lite till.

Så nu sitter jag här med min nya, fräscha och fina laptop. Det bästa är nog att den är i lila/silver, för er som inte visste så är det min favorit färg haha!



Torsdag 14 April

Hello sunshines!

Oj, det var ett tag sedan jag tittade in här nu men jag har haft rätt så fullt upp den sista tiden eller jag har inte haft ork eller lust till att sätta mig ner och skriva. Men nu tänkte jag faktiskt skriva av mig lite. Först så vill jag bara säga att jag nog måste ha världens mest underbaraste bästa vän, Emma Ljung! Hela helgen har vi firat henne eftersom hon fyllde 20 år i lördags, grattis min fina du är bäst!

Idag har jag varit ledig så det fick bli en tur till city i det underbara vårvädret. Fan vad skönt att solen och våren äntligen är här nu, som vi alla har väntat haha.. Idag släpptes ju även HM Conscious collection på hennes och mau inne i stan. Fick faktiskt med mig några plagg hem som jag tänkte visa er imorgon. Bla den underbara (haha måste vara tredje gången jag skriver underbara nu) virkade västen. Åh den är så fin!


Bjuder på en bild ifrån dagens lunch ifrån Levís goda bakade potatis. Ni får två gissningar på vem som tvingade mig att äta där haha..

Tisdag 5 April

Hallå där!

Är allt bra med er? Min förskylning börjar att bli bättre faktiskt så det känns skönt eftersom jag legat i soffan så pass länge nu. Känner mig riktigt jävla uttråkad också men imorgon ska jag jobba igen! Jag är även sjukt taggad efter helg, det är nämligen så att min bästa vän Emma fyller 20 år på lördag så det blir FEEEST och en feet krogen runda!

Låg och kikade lite i min kamera där jag hittade lite vår bilder ifrån några veckor sedan. Nu är all snö borta och jag hoppas inte att det kommer någe mer heller. Min dator är fortfarande trasig så just nu sitter jag på Bellas. Blir nog rätt dålig update ett tag till framöver, iallfall tills min dator är fixad. Ni får ha en fin vecka, ta hand om er!






DEMARCO 27 APRIL!

Såhär GLAAAAAAAAAD är jag just nu! Hörde precis att Demarco kommer till Örebro den 27 April!!! Visst låter det för bra för att vara sant eller hur? WIHOOOO LYCKA!!!

See ya all at Frimis people! BE THERE

RSS 2.0