Valborg

IDs ids valborg hehe! Vad ska ni hitta på för något roligt ikväll då? Själv sitter jag här med emma hemma hos mig, vi ska snart äta god mat och mysa till det. Senare tänkte vi rulla till lillån för att kolla majbrasan och åka karusell haha. Senare ikväll blir det nog utgång, vi får se men det lutar åt det hållet. Ha en fin kväll ta hand om varandra ♥






Bikbok, svart spetsklänning


Min fina studentmössa

Jag har äntligen fått hem min fina mössa. Kolla så fin den é oooh pirr i magen. Fyfan vad jag längtar nu det är verkligen inte långt kvar. HVÖV GIRLS AOOO IDS IDS! Btw vi har ett feeeeeet nice flak åh dagen kommer bli underbar haha!










Hahahaha! Ne fett gulligt visst?

My babybo is coming home today

IDAG KOMMER MIN SAKNADE ÄLSKADE BÄSTA VÄN, MIN SYSTER HEM OCH HELA FAMILJEN! Ååååh så länge jag väntat och så mycket jag har saknat er. Men idag snart snart, snart kommer dem hem till lilla örebro. Pratade med emelie på face på praktiken förut, de sa att dem var i arlanda då. Känns så skönt att resan gick bra och att dem äntligen är hemma i sverige. Ska pussa henne så mycket som det bara går, oooooh HIHI jag är så glad kan inte ens beskriva orden inom mig just nu ♥



Hahaha shibby!!! Finns inga ord som beskriver alla tider heller 07?
Aa längesen var det iallfall men för bäst


Jag älskar er!  :D

Världens bästa!

Ville bara säga att ni är världens finaste vänner, jag älskar er ♥


SÖNDAG

Söndag och plugg ligger överst som vanligt.. Fredags var nice med tjejerna ids ids! Annars så har jag bara tagit det lungt resten av helgen, myst osv. Nu håller jag på och fixar lite sedan ska jag sova sängen för imorgonbitti får jag inte försova mig för det är prov som vanligt där också..



Tröja - gina T new


FRIDAY

Morgonen började med att bella ringde och knasa mitt huvud haha. Nära på att försova mig men som tur är så ringde hon oss alla i klassen och väckte oss haha. Du är ju för söt honey! Vi hade nationella i svenska b, tror det gick rätt okej faktiskt men man ska aldrig säga för mycket hehe. Ikväll blir det utgång med mina gosiga tjejer emma och sara. De rullar väl in hit snart, så ska strax hoppa in i duschen och börja göra mig iordning.

Btw, igår så beställde jag min studentklänning från asos och jag ber till allt att den passar nu alltså haha. Mössan kom idag också woho vad taggad jag börjar bli! IDS IDs!

23/10 =(


Senaste dagarna i bilder











Mina älskade hvöv girls! Staden och mberg senaste veckan med mina fina vänner, vad ska jag säga ni är bäst. Nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på det nya avsnittet av andra avenyn och försöka sova lite. Har för mycket tankar i mitt lilla huvud just nu.. Godnatt ♥


19/4

Min lilla älskling är här och gör mig glad, vi har myst staden och marieberg hela dagen. Nu är vi själva hemma och har köpt med oss massa tjockt som bla jordgubbar, dipp och pepsi. Snart ska vi sätta igång voffeljärnet också och göra oss mumsiga vofflor. Nej nu är det svenska hollywoodfruar på tvn så vi hörs senare med bilder från dagen eller något sådant hehe!

18/4

Sen kväll igår, izabella var här och myste med mig love u bobo! Under dagen så var jag på praktiken och gjorde mina brudbuketter till projektarbetet oho så idag blir det att göra klart power pointen vilken kommer bli krångligt haha. Any way,, har inte så mycket att säga förutom att jag sitter här och lyssnar på musik och msnar med emaaa tillsammans med pizza!




HUR SÖT? Till kusins bebis, hehe tyckte den var för gullig så var faktiskt tvungen och köpa den!


!


laugh baby, laugh

Har haft en riktig mysig dag på stan med min fina vän love 2u. Fick med mig lite mysigt hem även massa tjock i magen som alltid. Hade en lektion imorse om man nu kan kalla det lektion haha. Kommer sakna min underbara klass! Iallfall så strosa vi lite på stan hitta bla en studentklänning WOHO får dock se om det blir den eller om jag klickar hem en. Fixade också två naglar som hade gått av men nu är dem fina igen. Avslutade dagen på emmas jobb tjockade oss med en giros(?)tallrik haha (kebab liknande sak).

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan får vi se vad jag gör utav min kväll. Tror den kommer bli lika bra som dagen har varit, får hoppas på det :) Har ju så fina vänner så vad kan bli knas då? Hörs senare om jag har tid, vet inte vilken typ av kväll jag ska välja riktigt hmm mys eller utgång? Help me.

Change

Kom precis hem, har haft praktik hela dagen sedan fixade jag några ärenden på stan med min fina vän emma. Så sjukt mycket med skolan just nu och det är inte alls lång tid kvar, jag har sån paaaaaanik! På måndag är det projekt redovisning, så min helg kommer bestå av plugg plugg och åter plugg. Ååååh! Om någon frivillig kanske ville ta lite o hjälpa mej? Hehe!

Nej nu ska jag äta tacos med kyckling som mamma har lagat och kolla på andra avenyn. Sedan ska jag och mamma fixa med mitt hår woho.


Är inte färgen fööör nice? JO tack!

Shulu våren är på g!

Hello sunshines
Kom precis hem från en tur med moster har varit och handlat lite med henne. Även hämtat ut mitt H&M paket som bla innehöll byxdressen om ni kommer ihåg? Iallfall så blir det att skicka tillbaka den.. Lite synd eftersom det var så snygg menmen. Nu ska jag strax ner och luncha med moster, köpt kyckling och potatis sallad mums. Imorgon blir det praktik om febern och snorningen är borta hehe. Annars så får ni njuta av solens så länge tills det kommer ett nytt inlägg muha :*

Grattis ema 19 år woho!

Har precis varit och storhandlat med min fina mamma. Blev mc på vägen också, så tjock! Har nog aldrig varit så feta som denna vecka jag och tjejerna har rullat fram och tillbaka med pizza i två veckor nu meho. Lovet har varit nice de också, party och massa mys. Ikväll blir det fira emma ljung som fyller hela 19 år GRATTIS ÄLSKLING!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite sedan rulla mot staden och fixa lite saker. Hörs nog ikväll med bilder från kvällen även bilderna från lovet. Later


Haha bild från min finaste nokia med 4 mp. Funderar på en iphone i veckan eller något sådant?
Vad tycker ni vad ligger på topp just nu?

21:40

Sitter just nu och spelar mitt älskade farmville haha. Emelie har blivit nörd, zena och emma hatar mej tack vare det :( Haha men whatever. Har precis lagat lite mat ska gå och äta igenx2. Varit hemma hela dagen och bara haft det skönt ska nog forsätta med det också. Skulle egentligen åka te min bellis men de nya bussarna gör mig yr här i örebro så jag tänker inte åka någonstans förens de går som vanligt på järntorget igen!

Annars så tycker jag faktiskt om livet, har mina dagar men idag har det varit en skön dag utan någonting. Saknar min shibby så mycket som det bara går också, om drygt en månad kommer du väl hem baby? Åh vad jag längtar älskling!



Jag och bellis när vi hade spakväll
hahaha vi e för gulliga visst?


I need a kiss from u, great magics help and play into

Hey vänner! Att ni fortfarande kollar in här fast det är sämst uppdatering haha knas. Kommer väl igång förr eller senare men inte just nu.. Tänkte bara kika in och säga hej mest. Har iallfall haft ett skönt lov dock äre ju några dagar kvar vilket e bezt. Har kameran hos emma men när den är tillbaka så visar jag er bilderna på den, om dem inte är alltför knasiga haha. Hur mår ni annars? Jag hoppas ni har tagit hand om era älskade denna vecka som jag sa åt er! Hehe!

Nej nu ska jag forsätta med det jag höll på med vilket var att äta min avocado och sedan städa lite tills mamma kommer hem. Hon ringde precis och sa glad påsk haha. Lite brist på liv, men hon e för söt ibland.. Later då vänner. Ta hand om er!





NÄR SKA MIN ÄLSKLING KOMMA TILL SWEDEN?

RSS 2.0