Haircare

Gissa vad? Nu ska jag bli möörk & lite kortare i håret woho!

Sommar!!!

 

Det är klart sommar ute :D & på torsdag är det sommarlov woho!

11:22

Godmorgon!
Idag är det lika underbart väder som det var igår, fast idag är jag ledig och kan ligga ute hela dagen och bara solasolasola. Åh jag älskar att vara hemma, bara äta och ha det skönt haha. Vad ska ni göra idag? :)

Igårkväll träffade jag emma, pernilla, louise & lina vi satt och prata massa gamla minnen och skratta. Det var mys vid stunden, men annars så var kvällen seg eftersom örebro var ganska död!? (inte staden utan festerna) När vi sedan skulle hem sen då det var en halvtimme kvar innan bussen kom, roligaste halvtimmen helt sjukt haha. Så mycket har jag inte skrattat på länge tror jag, hade riktigt ont i magen efteråt. Jag ska kanske inte berätta för det kan låta taskigt haha, men fuck vad kul det var. (okejdå, vi drev med en importerad rysk som var 21 år och oskuld som "knullade runt")
Hahahahah lina & louise, det där gjorde min dag åhååå.

Nu ska jag gå ut och sola med min lilla granne omar & äta jordgubbar! Vi hörs senare :]

Just nu

Bikini från gina (ny)

Det är sjukt varmt ute woho sommarn är här, äntligen! Och jag har jobbat klart mina dagar nu, har bara några veckor i sommar också! Det är great, nu känns det bättre med allt!

23:28

Jag är sliten, sjukt jävla sliten. Praktik hela dagen och NU är jag äntligen hemma. Imorgon ska jag jobba igen, ahvisst jag gör inget annat. Nu ska jag duscha sen sängen förlåt för dålig uppdatering men (tiden räcker ej till mina vänner)


New shoes

Skolan
Staden
Jobbet
Gör jag något annat än det?



Dessa fick jag med mig hem idag från bianco & även ett par jeans från cubus.
Åh jag är kär, så jävla snygga!

On the beach



Chichyshop

14:58



Jag är besviken, riktigt besviken. Vad är det här för klänning? haha åhå + att jag la så mycket på den också. För stor ser ut som en nattklänning. Ney den får skickas tillbaka tyvärr, nu blir det robinson.

Någon som vet nån bra sida där man kan beställa hem klänningar?
Skulle vara jätte gulligt om ni kunde säga till om några!


Maws

Svar på anonym: Emmas kjol kommer från wear it, förra sommarn! :)

Nu ska jag åka med mamma till coop en snabbis och hämta mitt paket woho klänningen, sen åker jag såklart till skolan. Efter blir det staden en stund och på kvällen bowla med några, eller vi får se hur dagen blir men jag tror så hehe. Ha en bra dag vänner


26/05

Kom precis hem från jobbet, är så jävla trött så jag vet inte vad jag ska göra åhå. Efter skolan så träffade jag min saknade fannym, vi gick och åt en för god lunch på njuta. Hitta också ett par för fina klackar på zara till klänningen, Mmm får se om dom blir mina. Nä som jag sa jag e sjukt trött, så nu ska jag äta mat mamma har lagat & the hills ett tag sedan blir det duschen. Godnatt säger jag då


10 dagar kvar!




x Skolan
x Fika på baravara, gå staden med emma bejb
x Hemma, ska strax hoppa in i duschen & sedan the city

10 dagar kvar till sommarlovet, helt sjukt skönt ska det bli. Men tyvärr så har jag också så sjukt mycket kvar att göra mindre skönt aha.

Update

Varför funkar det inte att ladda upp bilder? Jag som tänkte visa er sjukt snygga outfits, jahap det var ju synd. Får göra det imorgon istället då. Godnatt vänner

22:36

Nu har jag duschat och målat naglarna, snart ska jag hoppa ner i sängen och kolla the city.  Mmm finns inget bättre, det the hills oså robinson såklart haha! Hur har eran dag varit? Skön antar jag eftersom solen har tittat fram, på jobbet trodde jag att jag skulle somna för jag var så sjukt trött och tiden gick för segt. Men nu är jag hemma och klar med denna vecka woho. Fast denna vecka kommer bli minst lika lång, menmen jag kan väl inte göra mer än att längta till lönen eller?

14:54

Gårdagen tillbringades med emma, vi gick runt och myste på stan ett tag. Hitta ett par nya vita tygskor, brukar alltid vara slut i min strl när jag väl hittar dom men nuså. På kvällen så vart det utgång med mathilda, jouline och alla boys det var helt okej. Vi åkte först hem till mathilda på landet haha, sen vart det ännu längre ut till frövi.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta med mamma. Sen åker jag & jobbar till halv 9!


23:50

Dålig uppdatering, jo jagvet förlåt... Har inte så mycket att skriva om så därför jag inte kommer in så ofta hehe. Veckan har iallfall gått sjukt fort och det närmar sig mer och mer sommarlovet. Imorgon har jag planer med tjejerna igen, vi lutar mot pinkparty hahah, hos bella denna helg också. Får se hur det blir, men om de blir så kommer det bli riktigt kul. Annars så har jag inte så mycket mer att skriva, förutom att jag har hittat en för fin klänning som jag tänker klicka hem. Eller tänkte fråga er först vad ni tycker men jag tycker den e uuunderbar hehe.


Den kommer också från nelly, jag tänker turkiet och även i sommar till klackar. Ofta inte vad tycker ni?
I love it, även den andra från nelly också fast då i rosa eftersom den här i vit. Eller vi får se hur jag gör, men först och främst tänker jag ta hem den hära eftersom den ligger på 849kr. Weeeho :D


Nelly.com



Hjälp mig! Vit eller rosa? Till skolavslutingen/...

15



För trött på skolan, för trött på att jobba
15 dagar kvar till sommarlovet, vilket e bra annars tar jag väggen känner jag...
Måndags övernatta hos bella med emma till tisdagen, vi hade det såklart jätte mys. Tisdagen så åkte vi till nora med klassen. Vi hade grillmys, åt noraglass och jag bella hade våra trevliga stunder as usual! Juste jobba gjorde jag också, uppe i allt. Idag onsdag ska jag också jobba som jag sagt, men först tror jag att jag ska förbi skolan och gå staden en stund med mig själv. Men det får vi väl se, nu väntar robinson!


Juste skulle verkligen behöva fixa om designen också, hauuu har varken tid eller ork men det kommer!

00.27

Nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla the hills. Imorgon går jag te halv 6 & börjar halv 9 det blir ju super kul jag som älskar skolan så mycket. Sov gott, godnatt mina små vänner!

Måndag - långdag, skolan 17.3o
Tisdag - skolan sedan jobba till 21.oo
Onsdag - skolan & jobba till 21.oo
Torsdag - lediga, men har godis planer ändå :]
Fredag - praktik eller lediga?
HELG !

Pics från igår, mouah

Samsung Bella Emma

Emma kör på hårt, haha

Skål



Maten och allt annat var föör gott, tack bella

Emelie & emily

Gullihöna

Bella & emma skålar



Samsung Bella Jessica





Shakeee it hahah

Födelsedagsbarnet



Vi körde... vad det nu heter hahaha



Emma babe och jag, besipus

Här är några av alla bilder som vi klicka haha, för rolig kväll. Skratta så sjukt mycket och hade för roligt. Har massa roliga videos också, men jag vetinte riktigt hur man laddar upp dom men om jag kommer på det så kanske det dyker upp någon eller så hehe.

Brabra bäst helg

Gårdagen var för rolig, maten var för god & mina vänner är så jävla bra. Jag älskar er tjejer, det där får vi göra om snart igen tycker jag. Iallfall så övernatta jag hos emmapru... haha, va lite alltför mys. Som sagt tack för kvällen, ni gjorde den great! (bilder kommer, vi tog runt 200 st tror jag det vart haha)

Imorse åkte jag till jobbet, öppna vid 12 och sluta klockan 17.00. Jag var död från igår, totalt. + att jag precis kom in också, har varit ute och sprungit spåret med emelie igen runt 50 min blev det. Visst e jag duktig haha? Jag håller det jag säger, eller försöker iallfall. Även fast det inte blev nåt i går så tog jag igen det idag :]  Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig lite, sedan lägger jag in bilderna.

Party för bella, woho

Hello my friends!
Hela min dag har jag spenderat med the hills, och även igår. Jag tröttnar aldrig så jävla bra är det, funderar på hur det skulle vara om jag och alla mina vänner skulle leva det livet som dom lever. Ja, det skulle ju inte vara tråkigt precis, nä så jävla bra skulle det vara eller tom bäst!

Just nu håller jag på att fixar mig lite, emma kommer snart hit. Vi ska fira bella ikväll som fyllde 18 år som jag skrev om häromdagen. Vi har taggat upp det rejält haha och kameran har jag så klart med mig ikväll. Imorgon ska jag jobba också, vetinte hur det kommer funka haha, antagligen inte det bästa men vad gör man inte. Man lever ju bara en gång, right? Nej, nu ska jag forsätta med håret så kommer väl hon strax här. Ha en jätte bra lördag, för det ska verkligen vi ha puss


Grattis bella 18 år!

Åh vilken lång dag, först hade vi skola från tio till två. Sedan vandra jag staden med tjejerna, vi köpte present till bella som fyller 18 år idag också. Grattis babe, hoppas du haft en rolig dag idag, i love u <3 Sedan vid halv 5 skulle vi till västerås med klassen och kolla på floristutställning. Någon grej vi ska göra i trean som kommer ta sjukt lång tid. Iallfall så har det varit min dag. Jag måste bara säga att jag har världens bästa tjejer som jag går i klassen med, fan vad ni gör mina dagar värda. (även fasten jag kan vara för dryg hehe) Jag älskar er kom ihåg det!

Nu: Javisst nu ska jag ut och springa spåret med emelie hahaha. Varje dag ska vi göra det till sommarlovet nu. Önska mig lycka till


21:33

Jag försöker göra om bloggen lite, men inte går det bra. Det är för tråkigt haha, det blir ju inte så som jag vill att det ska bli. Så snart får jag utbrott som jag redan haft ett antal gånger idag. Om någon känner att den skulle kunna göra om min design får den gärna göra det, tack!

Nej snart ska jag hoppa ner i sängen tror jag, förstår inte varför jag är så trött som jag är. Men nu är det iallafall bara 23 dagar kvar i skolan. Fan vad skönt, jag längtar verkligen till den 5:e för då är det skolavslutning och sedan studenten. Fööör kul ska vi ha tjejer!

Asos.com



Nyheter från asos, åh jag vill nästan ha allt för fina grejer.
Hoppa skolan helt idag, fy så ska man ej göra!!! Men det börjar närma sig slutet nu och jag är så jävla trött på det så jag orkar inte men sista månaden nu ska jag nog försöka klara av. Ialllafall så har baby vart här hela dagen osådära, massa mys films osv. Nu ska jag hoppa ner i ett varmt skönt bad och sedan laga tacos och slå på en film. Hörs

11:34

Igår tillbringa jag min dag med emma, eller iallfall halva. Vi åkte till wadköping där vi kolla läget med dansuppvisning från nerkes.
Idag är jag hemma, för jag är så sjukt trött men får se kanske jag drar vidare lite senare eftersom det är en lång skoldag idag.



18!  - 136 days left

TURKIET - 70 days left
+ att jag vill till stockholm nu & ha körkort


Carolina Gynning









Hur orkar hon alltid vara så snygg?
Skulle verkligen inte tacka nej till att leva hennes liv i en vecka eller så....

20:52


Tiden rullar, bussarna rullar men jag stannar än så länge!
Nu taggar jag för ikväll, smileee hehe


Utgång

Men just nu äre knas, jag har inte ens kommit iväg än & jag sitter här halvnaken. Men ikväll blir det iallfall ut med min goos mathilda och vi får hoppas att kvällen rullar på lika roligt som den brukar hehe. Igår va mys med min bejb, f och meramedflera haha. Nu ska jag göra mig klar och sedan ringa fian. Ha en rolig kväääll puss


08:50

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott för det har inte jag, eller jo klart jag har sovit gott men oroligt haha. Igår kväll så såg jag en jätte stoooor spindel över min säng sen när jag väl skulle ta bort den så var den redan borta. Så jag rensade hela sängen, skaka lakanen!? och allt såntdär. Sen när jag väl skulle sova så låg jag och tänkte på det så har jag vaknat flera gånger av det också ahaha, ah tönt jagvet men jag hatar spindlar fööör mycket. Så är det, snart går min buss så¨jag måste väl börja vandra. Ha en bra fredag vi hörs senare puss

7/5

Hejsan mina vänner!
Min dator är äntligen lagad, det var någon datanisse här under dagen medans jag var i skolan som fixade den. Jagvetinte riktigt vad felet var men mamma sa att han hade bytt ut massa grejer iallfall haha. Fan vad skönt, jag kan inte leva utan den om jag ska vara ärlig. Juste ingenting försvann heller så det är ju bra också. Dagen har varit som den brukar, skolan och sedan staden med mina små guillisar och äta. För bra är dom, älskar er! Vi har en för rolig sak framför oss som jag hoppas kommer gå haha, men det väntar och se. Juste igår när jag och emma satt i bibloteket så kom våran klasslärare (peter) och pratade lite med oss. (vi satt och gjorde rester, prov & grejer)

Jag: Ja men peter, vi kan väl få g? eller kan vi få högre till och med?
Peter: Ja, gör ni klart allting så självklart får ni g. Men vg nej nej nej, det är långt ifrån, men nu har ni ju vart så duktiga.
Emma: Haha, jadu, jätteduktiga va? "långt ifrån vg" Skitbra!
Peter: Ja, nu kanske jag är lite hård men tyvärr är det ju så.. Men nu börjar ni ju i andra kurser där ni kan visa fram fötterna, men hos mig i so, ja, där har ni bara visat............. ja, det som är på max G NIVÅ.
Vi: HHAHHAHAHAHHAH
Peter: Ehm, ja jo det är nog bäst att jag går nu.......


Hahahha det var föööör kul, eftersom So inte är vårat bästa ämne och konstigt nog strävar vi alltid för högt... tyvärr haha. Nu ska jag fixa lite osådära sedan kolla robinson. Imorgon är det praktik hela dagen, så blir ej så mycket bloggande då heller. Men det kommer i helgen i promise. Godnatt

5/5

• 30 dagar kvar i skolan, sen är det sommar lov & jag börjar sista året
• 77 dagar kvar tills fanny och jag åker till turkiet tillsammans i 2 veckor, och fuck vad kul vi ska ha!
• 142 dagar kvar tills jag blir 18 år och får gå på krogen, jag läääääängtar ihjäl mig

Sen har jag egna funderingar också, hahu jag vill flyttaaaa hemifrån bla. Jag har ju jobb så.... + andra inkomster hehe, så vad kan gå snett? Det är vad jag känner nu sen så vet jag ju inte längre fram, men vad nice det skulle vara asså.
Fast juste, jag vill ju bo i Stockholm och inte Örebro. Men det får jag inte vilket är jätte synd, för där är det för n i c e där tycker jag!
Nejdå, jag ska flytta tillsammans med min lilla shibby till en lägenhet mitt i city och köpa min efterlängtade

chihuahua. Här har ni framtidsplaner hahahah, men nu ska jag springa hem och äta för mamma har lagat mat. Vi hörs senare, Ciao då gullisar


Lets just fall in love

Sorry that it took so long for me to come around,
But now that I'm here, let's not waist no more time
I finally got it right, I'm no longer scared
And it's supposed to be that you're right next to me, there is nothing to fear,


So here's a cool idea
Let's just fall in luv, luv, in luv, luv, in luv, luv
Let's just fall in luv, luv, in luv, luv, in luv, luv
There must be a first time for everything, your exceptions to how I feel
You'll be my first and be my last, let's just fall in luv


Hos moster 22:44

Min datorn är i tusen delar, ååååh. Min kusin var förbi idag och kolla på den och på onsdag kommer några från stockholm som ska fixa den. Jag hoppas verkligen att det kommer gå och att alla mina bilder, musik o allt är kvar annars blir jag riktigt ledsen. Så är det med de iallfall.. Dagen idag har varit som den brukar vara lång och seg... Men mina flickor gör alltid skoldagarna så bra, så det håller sig ändå. Jag och emma gick upp på stan ett tag förut och fixade lite småsaker, bla min fina vita klänning från indiska som ni ska få se senare.







Emma har beställt dessa klänningar, och jag döööööör för dom.
Kolla så snygga dom är, hon hittar alltid så sjukt fina saker =)

Söndag 10.50

Hejsan, har fortfarande inte tillgång till datorn eller jo lite då jag springer ner till moster hehe. Men så därför det inte blev något igår.

Kvällen igår va föööör rolig men lite knas också. Fanny kom till mig vi åt mat osådära, satt och prata om allt mellan vänner och pojkvänner haha. Sedan bestämde vi oss för att gå ut, vi fixade oss i god tid iallfall haha (något vi verkligen inte brukar göra, alltid stress stress & stress) Vi åkte till konserthuset där det börja knasa lite hehe, men allt ordna sig så bra så allt vart great ändå. Tillslut kom vi fram till solhaga där det var party, och tjejen som hade festen va jätte gullig och alla fick komma in haha, Oså träffa jag mathilda o jouline babes också. Jag hade för rolig kväll med alla, speciellt f<3 men idag är det mindre roligt... + att jag snart ska iväg och jobba också, 13-20.30 ah för lång tid haha. Men det ordnar sig, man får tänka i slutet av månaden då det roliga kommer.

Nu ska jag börja gå hemåt och hoppa in i duschen, det blir nog inte någe mer inlägg idag eftersom jag kommer hem så pass sent. Men imorgon ska mamma ringa och fixa med datorn iallfall så vi får hoppas att den inte har crashat totallt med alla bilder osådära. Bilderna får igår kommer också, fanny & jag tog massa sexiga bilder haha ;) Ha en bra söndag och ta väl hand om den haha, soooooov alltså. Puss

Hahaha shibby förlåt :( Jag har nog världens goaste bästa vän, och jag älskar dig kom ihåg det om jag inte redan sa det alltför många gånger igår haha... Men tack iallfall!

Update 19:48

Min dator har pajjat och jag bölar nästan buhu haha. Den bara dog sådär och vill inte starta igen, eller den lyser men inte grönt utan gult!? Ah knas är den iallfall. Gårdagen var okej sådära, men varför taggar man så myckert för? ah de ska man inte göra, iallafall inte för mycket för då blir det inte som man tänkt sig, men vi hade det mys hos louise iallfall, tack tjejer och killar. Vi tog massa bilder med louises kamera också, men dom kommer senare när jag har fått dom och när min dator har kommit tillbaka....

Just nu sitter jag hemma hos moster och skriver lite för jag har inget, inget alls att göra men det är en skön dag + att det bara är fredag och hela helgen är kvar så det är ju bra. Ikväll blir det bara vara hemma och "plugga" lite eftersom jag inte har någon jävla datorn. Åh förstår ni att datorn är mitt liv haha. Fast jag tror nog att datorn är alla ungdomars liv...


Kusin, mamma & jag (två år sedan) haha


Jag sitter och kollar på massa bilder också som ligger här, bla dessa från min kusins student. Tänk om ett år då jag tar studenten själv. Tiden går ju så snabbt och ett år är inte ens mycket, tänk när jag ska ta emot mina betyg och stå där med skylten i handen ååååååh. Tänk bara fan vad jag längtar!

RSS 2.0